2777
2789
عنوان

جن. چقدر بهش اعتقاد دارین

126 بازدید | 14 پست

من دیشب با دیدن خواب جن از خواب پریدم و یه ترس شدید بهم دست داد شوهرمو بیدار کردمو خوابمو تعریف کردم اونم خیلی به این چیزا اعتقاد داره بهم گفت آیه الکرسی بخون و بخواب رفت تو اتاق دخترم به اون سر زد و براش آیه الکرسی خوند. خیلی ترسناک بود. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرتون واقعا الان این خوابو دیدم جن بوده یا که الکی بوده. خواب دیدم که تو قسمتها نشستم بعد دو تا دخترام تو اتاقشون دارن بازی میکنن یه حسی منو کشوند سمت اتقشون

همینکه پامو تو اتاقشون گذاشتم فوق العاده ترس برم داشت به دختر بزرگم گفتم اسباب بازیاتو جمع کن با خواهرت بیا بیرون از اتاق ولی گوش نمی‌کرد اصلا گوشش بدهکار نبود

خواب  توهمات  نیمه راست  مغزه      که  چند ساعت بعد از مرگ هم این ...

هر خوابي نه ، خواباي منفي و استرس زا معمولا با یه صدقه دادن دفع میشن

خواب استارترم چیزي نبوده که بخوایم اسمشو بذاریم جن چون چیزي ندیده

صدقه بده و ایت الکرسي رفع میشه