2777
2789

میشه برا اعصاب باشه؟سه روزه این درد رو دارم .بخاطر آسمی که دارم و شرایط شهرمون میترسم دکتر برم.مادرشوهرم سه روزه فقط بین منو شوهرم دعوا درست میکنه..نمیدونم چکارش کنم..شوهرمم نفهمه طرف مادرشا میگیره .دعاکنید نجات پیدا کنم چارساله دارم میسوزم تو این زندگی

دوتا صلوات واسم بفرست که بدجور بهش نیاز دارم..اولی نیت سلامتی بچم..دومی نیت خونه دار شدنم..اگه فرسادی لایک کن منم برا تو بفرستم .برا همه مریضام نیت شفا و سلامتیشون صلوات بفرستوقتی احمقی و قصد دعوا داری و فک کردی همه مثه خودتن ریپلایم نکن....ادمی را ادمیت لازم است

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم پریود سیاه بعد زایمان و درد دست و چپ پات مشخص شد برا چیه  منم بعد زایمان لرز گرفتم و این علائم کم خونی شدید داشتم  دوسال درگیر دست درد چپ  و پامم  یهو بعد دوسال تپش قلب گرفتم دکتر قلب قرص داد برا افتادگی دریچه چند روز پهلو درد شدید شدم و بهد پریودم بعد دوسال سیاه بود معمولی شد  کامل درد دست و پا رفت دوسال انگشت هام بعد بیدار شدن باز نمیشد خشک بود البته جز  قزص قلب ب۱ هم داد   الان فقط تپش دارم  دارو هام تموم بشه بعنی درد دست و پام برمیگرده نگرانم  دوسال وحشتناک درد داشتم میشه بگی داسه شما از چی بود