2777
2789
تبریک که گفتم بهشم کادو دادم  وقتی خوابید رفتم نگاش کردم  نمیدونم چرا گریم گرفت

اوه چه مامان خوبی😍 من یادمه نمیدونستم اصلا چی هست😅 اول خون دیدم تا مرز سکته رفتم ، بعدش مامانم فقط بهم گفت چیزی نیست عادیه و تمام😂😂 همین . کسی بهم تبریک نگفت هیچوقت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان منم به خواهرم میگفت این دختره (من) خیلی هوسبازه که پنجم ابتدایی پریود شده.دختر فقط تو(خواهرم) ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

ای هوس باز

من دوم دبیرستان شدم 

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

ع چ جالب بزار منم همین کارو کنم

بیخیال عزیزم ما ک ن کادو گیرمون اومد ن تبریک گفتن فک کنم 4تا فوش هم خوردم😂

عمری باشه جبران کنیم خوبی‌ها را چندبار بدی هارا هزاربار🌿💜
من بیچاره هیچی نمی دوسنتم عین خنگا بعدش یه روز داستم واسه امتحان درس می خوندم پریود شدم زدم زیر گریه ...

الهی عزیزم 

من خودم همه کار ها رو براش کردم 

ولی واقعا این یه ظلم در حق زنه

من بیچاره هیچی نمی دوسنتم عین خنگا بعدش یه روز داستم واسه امتحان درس می خوندم پریود شدم زدم زیر گریه ...

وااای به جز اون تیکه برعکسی استفاده کردنت همش انگار من بودم😂😂خیییلی ساده بودم ،دلم واسه خودم میسوزه که اون لحظه تا مرز سکته رفتم قشنگ

به خاطر نگرانی و دلسوزی مادرانس. به جای دخترتون خودتون وارد بحران شدین

زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!  
مامان من وقتی فهمید باهام قهر کرد بهم میگف بیشعور نبینمت😶

😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

خواهرم پریود شد رفت و تو کلاس به دوستش گفت که من خونریزی دارم دوست اوسکلشم گفت واااای حتما زخم معده شده به جای اینکه از بالا خونریزی کنی از پایین کردی 

اکنون شدم به مستان،چون ابروی تو مایل
عزیزم بهش تبریک گفتم الان ساعتهاست که خوابه ولی من خوابم نمیبره تو تنهایی خودم براش گریه کردم  ...

الهیییی😢😢 میفهمم منم دخترم ۱۱ سالشه همش میگم خدا کنه تا  ۱۵ سالگی نشه.زوده خدایی گناه دارن 

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 ای هوس باز من دوم دبیرستان شدم 

اوووووه

برای ابراز عشق به مردم مجبور نیستید هر فردی را که می‌بینید ببوسید، برای عشق ورزیدن به دیگران لازم نیست یک کاسه برنج به آن‌ها بدهید! "عشق ورزیدن" یعنی درباره‌ی دیگران کمتر قضاوت کردن ،و دادن این اجازه به آن‌ها که آنطور که دوست دارند زندگی کنند و بدون انتقادِ ما آن کسی باشند که هستند...🥰
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 ای هوس باز من دوم دبیرستان شدم 

مثل ننه ام حرف میزنی😒😒😒😒

باشه جهندم تو هم بخند

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️