2777
2789
نگو وا تورو خدا به این جثه کوچیکش نگاه میکنم دلم آتیش میگیره 

مگه چندساشه

بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان منم بعد پریودی من خیلی غصه خورد و عصبی بود

هی با خدا دعوا میکرد😐🤣

سلام علیکمه سابق...هر کی الکی گزارش میزنه ک کاربریا بسوزه هاپوکوماره

حالا اگه نمیشد نهایتا یه سال دیگه هی تاپیک میزدی چرا نشده از این دکتر به اون دکتر ،ولی من درکت میکنم چون خودم دختر بزرگ دارم ،آدم یه حس های غریبی میاد سراغش اون اوایل 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

چرا گریه برو خداروشکر کن مشکلي نداره

فقط 41 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

مامان منم به خواهرم میگفت این دختره (من) خیلی هوسبازه که پنجم ابتدایی پریود شده.دختر فقط تو(خواهرم) که سوم راهنمایی شدی😑😑😑

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

عزیزم مگه به جثه ربط داره. چند سالشه؟؟؟

زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!  

من بیچاره هیچی نمی دوسنتم عین خنگا بعدش یه روز داستم واسه امتحان درس می خوندم پریود شدم زدم زیر گریه خسال کردم یه اتفاق بد افتاده مادرم  بهش گفتم بهم نوتر بهداشتی داد گفت برو استفاده کن خوب می شی منم نوار بهداشتی برعکسی استفاده کردم الان کلی غصه خودمو می خورم

آره بشینین گریه کنین ب بچه استرس بدین به جای این ک آرومش کنین اون ب اندازه کافی ترسیده الان بعدم ...

عزیزم بهش تبریک گفتم الان ساعتهاست که خوابه ولی من خوابم نمیبره تو تنهایی خودم براش گریه کردم 

آخه کوچولوه جثه اش