2777
2789
عنوان

توروخدا بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 30 پست
من که باید جام رو جلو در دستشویی مینداختم از بس تکرر ادرار گرفته بودم چیزی‌نیست انشالله  رفتی ...

جیگرتو 😍😍😂مث مامانا گفتی

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم برام اتفاق افتاده بود نفس تنگی و درد قفسه سینهتا صبح نتونستم بخوابم دستشویی که نگم برات دلم میخاست یسره تو حمام وایسم بی ادبیه بشاشم فقط قشنگ‌ جلو چشممه اون شب داغون شده بودم ناگفته نمونه الان ۸ ماهه زایمان کردم...ایکاش شما با دکترت اول تماس میگرفتی بیمارستان الودس حواست باشه دستت و بصورتت نزن اونجا و برگشتی خونه سریع برو حمام و لباسارو بنداز لباسشویی اصلا هم استرس نداشته باش الانم بزن گوگل ایه الکرسی بخون منو که همیشه نجات داده معجزه میکنه

نمیدونم خیلی میترسم

عزیزم الان استرس نداشته باش که اگه چیزی هم نباشه با این استرس بچه نا آروم میشه، الان فقط نفس عمیق بکش و به نینی تو دلت آرامش بده 🤗

انشاالله که میری بیمارستان و میای بهمون خبر میدی که چیزی نبوده 😍

منم برام اتفاق افتاده بود نفس تنگی و درد قفسه سینهتا صبح نتونستم بخوابم دستشویی که نگم برات دلم میخا ...

دکتر شمارشو ندارم من تو ۵دقیقه ۴بار رفتم پشت سر هم تکرر نبود زیاد بود سرفه هم کنم میریزه

دکتر شمارشو ندارم من تو ۵دقیقه ۴بار رفتم پشت سر هم تکرر نبود زیاد بود سرفه هم کنم میریزه

فکر نکنم کیسه آب پاره شده باشه چون تا جایی که میدونم کیسه پاره بشه شر شر آب میاد و نمیشه جلوش رو گرفت، نه اینکه با سرفه بریزه، کلا داره میریزه 😑

احتمالا ورزش کگل نکردی عضلات ضعیف شده 

میدونم منم شده بودم شما ماهای اخرته باید شماره دکتر رو میگرفتی حالا ایرادی نداره برو دکتر خیالت راحت شه ولی اینا عادیه یعنی برا من پیش اومده بود فقط مواظب باش اونجا خودتو الوده نکنی عزیزم

اسی جون چی شد رفتی بیمارستان؟

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 
اسی جون چی شد رفتی بیمارستان؟

سلام عزیزم رفتم دکتر من شکمم خیلی کوچیک کسی ببینه نمیفهمه باردارم اونم اگ بگم ۳۲ ک اصلا رفتم داخل ی زن وسط اورژانس همه جای بدنش رو تخت بود دکترا روپوش هاشون کلا خونی ی گوشه ب خودم میپیچیدم هیچکی نگام نمیکرد گفتن اینجا چیکاد داری گفتم ۳۲ هفتمه خندید و مسخرم کردن بعد گفتن بشین ۶ساعت اگ خونریزی افتادی شاید نگات کنیم منم اومدم خونه از ترسم 

سلام عزیزم. دکترا چی گفتن؟ 

سلام عزیزم رفتم دکتر من شکمم خیلی کوچیک کسی ببینه نمیفهمه باردارم اونم اگ بگم ۳۲ ک اصلا رفتم داخل ی زن وسط اورژانس همه جای بدنش رو تخت بود دکترا روپوش هاشون کلا خونی ی گوشه ب خودم میپیچیدم هیچکی نگام نمیکرد گفتن اینجا چیکاد داری گفتم ۳۲ هفتمه خندید و مسخرم کردن بعد گفتن بشین ۶ساعت اگ خونریزی افتادی شاید نگات کنیم منم اومدم خونه از ترسم 

سلام عزیزم رفتم دکتر من شکمم خیلی کوچیک کسی ببینه نمیفهمه باردارم اونم اگ بگم ۳۲ ک اصلا رفتم داخل ی ...

خوب کاری کردی 😕

حالا تو خونه ورزش کگل رو انجام بده که خدای نکرده بی اختیاری ادرار نگیری! 

عزیزم اینی که شما گفتی فک نکنم به نشتی کیسه آب ربطی داشته باشه

ولی اگه دیدی لباس زیرت زیاد خیس میشه به دکترت بگو نشتی کیسه آب رو چک کنه

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم )