شقایق۱۲۱۲ مدیر عضویت: 1398/08/08 تعداد پست: 1447 عنوان خانوما تابحال کاپ قاعدگی استفاده کردین؟؟؟؟؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 57 پست خیلی تعریفشو شنیدم اگه استفاده کردین بگین چطور بودهوقتی میزارین احساسش میکنید؟ نشتی اینا نداره؟من واقعا با نوار و پدهای بهداشتی مشکل دارم میخام ببینم اگه خوبه بگیرم ❤ وقتی که عاشق شی قلبت گرفتاره ..... اما گرفتاریش جذابیت داره ❤ وزن فعلی : ۶۳/۷۰۰ 😕 وزن هدف ۵۷😃😍 من میتونمممم💪 1399/02/03 | 00:21 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شقایق۱۲۱۲ مدیر استارتر عضویت: 1398/08/08 تعداد پست: 1447 قیمتاش مختلفه یه مارکی هست که تو ایران نمایندگی رسمی داره حدود دویست و پنجاه ممنون که اومدی عزیزمنظراتتو خوندم فردا میرم میخرم احتمالا خسته شدم از نوار بدم میاد دیگه ❤ وقتی که عاشق شی قلبت گرفتاره ..... اما گرفتاریش جذابیت داره ❤ وزن فعلی : ۶۳/۷۰۰ 😕 وزن هدف ۵۷😃😍 من میتونمممم💪
دخترحاجی_عاقا عضویت: 1398/11/12 تعداد پست: 10231 قطعا به صرفه تره هر کاپ هم تا دوازده ساعت میتونی تعویض نکنی چه عالی من چرا نشنیدم اسم اینو قبلا 😑 هیچ جایی هم ندیدم اونایی که به قد بلندا میگن نردبون ، خودشون سه پاین 😒
poker_for_ever عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 577 بو نمیده مثلا راه بری بو بدی ببین خون وقتی بو میگیره که از بدن خارج بشه و با باکتری های که تو هوا هستن ترکیب بشهاینکه تو بدنته تا وقتی بهای درش بیاری از این کاربری چند نفر استفاده میکنن😬
fati13770 عضویت: 1398/08/11 تعداد پست: 5632 خب کاپ رو تمیز میشوریم از سیلیکون های پزشکی هم ساخته میشه چون میره داخل حساسیت پوستی هم نمیا ... منم شنیدم ک اونجور میگن خودم میخواستم بخرم چون مجردم بیخیال شدم
شقایق۱۲۱۲ مدیر استارتر عضویت: 1398/08/08 تعداد پست: 1447 چه خوب فک کنم خیلی به صرفه تر از نوار هم باشه من تند تند باید عوض کنم مصرفم بالاست دقیقا مثل من.منم یکی از دلایلم همین به صرفه بودنشهبعد زباله ی کمتری هم تولید میشه ❤ وقتی که عاشق شی قلبت گرفتاره ..... اما گرفتاریش جذابیت داره ❤ وزن فعلی : ۶۳/۷۰۰ 😕 وزن هدف ۵۷😃😍 من میتونمممم💪
poker_for_ever عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 577 ممنون که اومدی عزیزم نظراتتو خوندم فردا میرم میخرم احتمالا خسته شدم از نوار بد ... خواهش گلمفقط یه مارک معتبر و خوب بخر که حساسیت ایجاد نکنه از این کاربری چند نفر استفاده میکنن😬
شقایق۱۲۱۲ مدیر استارتر عضویت: 1398/08/08 تعداد پست: 1447 خواهش گلم فقط یه مارک معتبر و خوب بخر که حساسیت ایجاد نکنه من مارک ملونا دوستام میگفتن خوبه.و مارک لونت فکر کنم اسمش بودشما چه مارکی استفاده میکنی؟ ❤ وقتی که عاشق شی قلبت گرفتاره ..... اما گرفتاریش جذابیت داره ❤ وزن فعلی : ۶۳/۷۰۰ 😕 وزن هدف ۵۷😃😍 من میتونمممم💪
poker_for_ever عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 577 من مارک ملونا دوستام میگفتن خوبه.و مارک لونت فکر کنم اسمش بود شما چه مارکی استفاده میکنی؟ من خودم استفاده نکردم ولی فک کنم همون مارک لونت بود که اطرافیانم استفاده کردن از این کاربری چند نفر استفاده میکنن😬
اوپرا عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 128484 نمیدونم چرا وقتی فک میکنم باید خالیش کنم حالم بد میشه 😷 پد چندش ترهباور کن سایت از صدا پر است و از حرف خالی
شقایق۱۲۱۲ مدیر استارتر عضویت: 1398/08/08 تعداد پست: 1447 وقتی میذارم تا دو دقیقه حس میکنم شما چه مارکی استفاده میکنی عزیزم؟؟ ❤ وقتی که عاشق شی قلبت گرفتاره ..... اما گرفتاریش جذابیت داره ❤ وزن فعلی : ۶۳/۷۰۰ 😕 وزن هدف ۵۷😃😍 من میتونمممم💪
اوپرا عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 128484 شما چه مارکی استفاده میکنی عزیزم؟؟ اورگانی سایت از صدا پر است و از حرف خالی
شقایق۱۲۱۲ مدیر استارتر عضویت: 1398/08/08 تعداد پست: 1447 اورگانی ممنونم از پاسخت و راهنماییت🙏🙏❤ ❤ وقتی که عاشق شی قلبت گرفتاره ..... اما گرفتاریش جذابیت داره ❤ وزن فعلی : ۶۳/۷۰۰ 😕 وزن هدف ۵۷😃😍 من میتونمممم💪
ستاره۳۳ عضویت: 1398/10/11 تعداد پست: 10487 پد چندش تره باور کن آره الان دیدم تو دیجی کالا خیلی نظرات مثبت بود احتمالا بخرم امتحان کنم