2777
2789
عنوان

تاپیک فلسفی- خود

77 بازدید | 11 پست

من تو شرایط رسمی مثل سر کار، دانشگاه عملکرد خوبی داشتم ولی تو رابطه هام نه. انگار خودی وجود نداشت. نمیدونم این حس من رو چند نفر تجربه کردید ولی فرض کن دریافت عقل و احساست رو همیشه نادیده بگیری و کارهایی خلاف اون انجام بدی. اینکه نتیجه تلاش هات برات بی ارزش باشه و فکر کنی تو لایق عزت و احترام نیستی. اینکه فکر کنی تو دنیا تو حق بودن و زیستن نداری و فقط بخوای بقیه یا حتی دشمناتو دل شاد کنی. شده اینقدر خودتون رو گم کنید؟ اصلا رابطتون با خودتون چه جوریه؟  

یک ساعت در  روز  رو  ب خودتون  و شناخت  خودتون  اختصاص بدید 

خیلی کمک تون میکنه ک  نسبت ب  شخصیت و  توقعات و هدف هاتون  اشراف پیدا کنید 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما چه کاری رو برای شناخت خودتون انجام میدید؟

تمام خصوصیات اخلاقی تونو  بنویسید

نقاط ضعف و قوت 

حساسیت ها 

توقعات

چیزهایی ک خوشحال تون میکنه

چیزهایی ک  باعث دلخوری و عصبانیت تون میشه

همه ی اینها  بهتون کمک میکنه ، ذهن تون باز شه و خودتونو ببینید 

و بعد آروم آروم  شروع می کنید  معایب تونو  رفع میکنید 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
همین دغدغه مندی خوب و با ارزشه.شروع راهه

شروع نیست.سال هاست که دارم سرچ میکنم.مقالات زیادی خوندم و فکر میکنم سایت روانشناسی نبوده که تو این سالها سر نزده باشم.خوشحال میشم تجربه افرادی با پیشینه های اجتمای مختلف رو بخونم

بله یه برهه ای سرکوب کردم احساساتم رو. دیگه شادی و غم تفاوتی نداشت برام

سرکوب احساس مثل اینکه یک چراغ رو خاموش کنی. اگه به انگلیسی تسلط دارید emotional numbness  رو سرچ کنید.