bپناه مدیر استارتر عضویت: 1399/02/01 تعداد پست: 333 عنوان ترک های چاقی 99 بازدید | 5 پست عزیزای دلم من یه مدت خیلی چاق و لاغر شدم رو شکمم و سینه هام و سر شونم ترک افتاده به نظر تون با چی رفع میشه کسی تجربه ای داشته 1399/02/02 | 23:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لباشک_آلبالو عضویت: 1397/11/22 تعداد پست: 6575 منم میخوام بدونم •فقیر،به دنبالِ شادی ثروتمند.ثروتمند،به دنبال سادگی زندگی فقیر است.کودک،به دنبال آزادی بزرگتر.بزرگتر،به دنبال سادگی کودک.آنان که رفته اند،در آرزوي بازگشت.آنان که مانده اند،در آرزوی رفتن.خدایا...کدامین پل در کجای دنیا شکسته استکه هیچ کس به مقصدش نمیرسد؟
لباشک_آلبالو عضویت: 1397/11/22 تعداد پست: 6575 تو نت خوندم لیمو بزنییا روغن گرچکو یه چن تا چیز دیگهکسی امتحان نکرده اینا رو؟ •فقیر،به دنبالِ شادی ثروتمند.ثروتمند،به دنبال سادگی زندگی فقیر است.کودک،به دنبال آزادی بزرگتر.بزرگتر،به دنبال سادگی کودک.آنان که رفته اند،در آرزوي بازگشت.آنان که مانده اند،در آرزوی رفتن.خدایا...کدامین پل در کجای دنیا شکسته استکه هیچ کس به مقصدش نمیرسد؟
azi_mamany عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 5384 تو نت خوندم لیمو بزنی یا روغن گرچک و یه چن تا چیز دیگه کسی امتحان نکرده اینا رو؟ فایده نمیکنه خدایا عزیزامو به خودت سپردم ...🌹
شمعدونی_زعفرونی عضویت: 1396/07/18 تعداد پست: 135 من تو این سایت عضو هستم دیدم راجع به کرم های ضد ترک محصولات گیاهی دارن دوست داری عضو شو و میتونی پس از سرچ کرم ضد ترک با غرفه دار مشورت کنی راهنماییت میکنه. چون من ازشون روغن خراطین خریدم واقعا اصل بود و مشکلم رو داره برطرف میکنه. اینم لینکشhttps://basalam.com/user/G1mDx/invite