2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قشنگ بودن

فروختی؟

عکس از میان بده

لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین _ برای شادی روح محمدم صلوات میفرستید؟؟؟  
قشنگ بودن فروختی؟ عکس از میان بده

عزیزم هرکارمیکنم عکس نمیاد حتی اسکرینم گرفتم نشد فکرکنم سایت مشکل داره

ن نفروختم شوهرم پشیمونم کردولی هنوز توفکرمبلم

دردم از یار است و درمان نیز هم
عزیزم هرکارمیکنم عکس نمیاد حتی اسکرینم گرفتم نشد فکرکنم سایت مشکل داره ن نفروختم شوهرم پشیمونم کردو ...

عزیزم

حیفه

ولی منم مامانم گردنیش و داد مبلم و عوض کردم

مبل قبلیم ۵ نفره و قدیمی شده بود

میدمش مامانم

لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین _ برای شادی روح محمدم صلوات میفرستید؟؟؟  
عزیزم حیفه ولی منم مامانم گردنیش و داد مبلم و عوض کردم مبل قبلیم ۵ نفره و قدیمی شده بود میدمش ما ...

من کلا نگرفتم مبل. گفتم ب بابام فشارمیاد.خیلی توفکرشم ولی نمیدونم چطوربخرم

من کلا نگرفتم مبل. گفتم ب بابام فشارمیاد.خیلی توفکرشم ولی نمیدونم چطوربخرم

عزیزم

تو هم مثل من چقدر به فکر پدرمادرت بودی

تاپیکات و خوندم حس مشترک زیاد داریم...

انشاالله خدا به زندگیتون خیر بده

ولی حالا که بخاطر دل پدرت ازدواج کردی بدون خیر بزرگی بهت میرسه

پشیمون نشو

حرف بچه های سایت آدم و دلسرد می‌کنه ...

بنظرم خیلی قوی هستی و در مرحله ای از زندگیت که دچار تردیدی

ولی از خدا کمک بگیر انشاالله این تردیدها  رو ازت دور میکنه

من حتی بخاطر شادی پدرومادرم بچه دار شدم، خودمم بچه دوست داشتم ولی شاید دیرتر

ولی راضیم خدا رو شکر

هرچند آدم و از یسری چییزا عقب میندازه

ولی واقعا ارزش داره

همینکه کلی رو روحیه افسرده مادرم اثر می‌ذاره برام یه دنیاست

عزیزم تو هم مثل من چقدر به فکر پدرمادرت بودی تاپیکات و خوندم حس مشترک زیاد داریم... انشاالله خدا ...

مرسی عزیزم از دلگرمی و دعاهای قشنگت❤ انشالله شماهم نتیجه این احترام ب پدرومادرتونو ببینید وکلی خیروبرکت بیاد تو زندگیتون

همشهری یه سوال داشتم شما توتاپیکی راجب عمل بینی توضیح دادی خیلی بااطلاعات بودی من حالا قرق بین دماغایرعملی واینارومتوجه نمیشم، دکتری تواهوازهست تاییدش کنی بنظرت کارش خوب باشه؟ 

همشهری یه سوال داشتم شما توتاپیکی راجب عمل بینی توضیح دادی خیلی بااطلاعات بودی من حالا قرق بین دماغا ...

سلام عزیزم

من کارای سرافراز و دهاز رو دوست داشتم

سرافراز بیشتر طبیعی عمل میکنه و موردعلاقم بود.قرینه و تمیز. هربینی رو قبول نمیکنه ولی. اقا هم نمیپذیره

دهاز کاراش شیک و نیمه فانتزی بود.ولی از نظر جای زخم و اینا مطمئن نیستم. ولی کلا کاراشو دوست داشتم. زیباترین وقرینه ترین بینی هارو از دهاز دیدم ولی یکیشون کمی جای بخیه داشت دیگه نمیدونم استثنابود یا نه

بقیه دکترارو خیلی نپسندیدم

البته بگم تحقیقات من برای چندسال پیشه

سلام عزیزممن کارای سرافراز و دهاز رو دوست داشتمسرافراز بیشتر طبیعی عمل میکنه و موردعلاقم بود.قرینه و ...

ممنون عزیزم جواب دادی، جدیدا تعریف دکتری نشنیدیدتواهواز؟ که بینی عمل شده ازش دیده باشیدبنظرتون خوبشده باشه