2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم اینترنتی ثبت نام کردم اما توی احراز هویت ۳۶۵۰۰ گرفتن،روز بعدشم که دیروز بود نفری ۴۵۰۰۰ تومن میگیرن.البته بقیه جاهارو نمیدونم

ممنون خدا که تنهام نذاشتی،ممنون که صدامو شنیدی،نی نی هامو  مدیون توام      رب لاتذرنی فردا وانت خیرالوارثین                               خدایا شکرت 🤗😘🙄😇😇😎

البته من بجای یجام که برای ثبت نام ده تومن میخواد،از آگاه اکسپرس ثبت نام کردم که اونم ندادم.

ممنون خدا که تنهام نذاشتی،ممنون که صدامو شنیدی،نی نی هامو  مدیون توام      رب لاتذرنی فردا وانت خیرالوارثین                               خدایا شکرت 🤗😘🙄😇😇😎
عزیزم باید پول رو به کجا سپر باید باهاش چی خرید من اصلا نمیدونم🤷‍♀️

بعضیا پولشون رو نیدن برا اونایی که تو بورس کار میکنن بعد اون سود رو براتون میفرسته البته یه درصدی هم برای خودش برمیداره اگر که خودتون تو بازار بورس کاربلد هستید میتونید ثبت نام کنید بعد خودتون باهاش کار کنید 

بعضیا پولشون رو نیدن برا اونایی که تو بورس کار میکنن بعد اون سود رو براتون میفرسته البته یه درصدی هم ...

نه هیچی بلد نیستم این افرادی که پول میگیرن از کجا باید پیدا کرد که مطمئن هم باشن؟؟

نه هیچی بلد نیستم این افرادی که پول میگیرن از کجا باید پیدا کرد که مطمئن هم باشن؟؟

عزیزم منم زیاد چیزی بلد نیستم باید بگردی یه فرد مطمئن تو اطرافیانتون پیدا کنی بهش بدی بعضیا هم به سبد گردان میدن اونم عالیه