2777
2789

تاپیک قبلم گفتم

جنینم صربان نداره 

دکتر گفت برو مطب کورتاژ کن 

تو این موقعیت مطب بهتره 

بگین کورتاژ این هفته چجوریه 

دردش و بعد کورتاژ

و دوست دارم با همه مشکلاتش

اخه چرا تو این هفته ؟؟؟

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا خدا😭😭😭😭 چرا آخهههه 

با کسی باشید که خودش بخواد مال شما باشه خودش بخواد فقط شما یه نفر تو زندگیش باشید خودش همه اضافه کارای دورشو حذف کنه...اینکه بخوای یه نفرو از چنگ این و اون در بیاری مفت نمی ارزه...😉خودتو پیدا کن گوربابای نیمه ی گمشده😎

خیلی ناراحت شدم.اگه تونستی با دارو سقط کن .عوارضش کمتره

میشه برای شفا طفل معصومی که مادرش جز خدا،امیدی نداره؛یه حمد شفا بخونین و این کوچولو رو دعا کنین.شاید با نفس های گرمتون خدا به این کوچولو رحم کرد

من کسی رو میشناسم که توی ۴ماهگی یا دارو جنین سقط شد.البته بدن هر فردی فرق داره

میشه برای شفا طفل معصومی که مادرش جز خدا،امیدی نداره؛یه حمد شفا بخونین و این کوچولو رو دعا کنین.شاید با نفس های گرمتون خدا به این کوچولو رحم کرد
اخه چرا تو این هفته ؟؟؟

نمیدونم 

هفته پیش مطب دکتر سونو کرد ضربان هم داشت

امروز وقت سونو انومالی بود 

که دوتا سونوگرافی رفتم هردو گفتن ضربان نداره

من شنیدم مطب امکانات بیمارستان و نداره اگه میتونی با قرص بنداز

اخه گفت این دکتر کارش خوبه 

و اینکه با قرص نمیشه کورتاژ بچه رو درمیاره تو مطب 😔😔😔

نمیدونم  هفته پیش مطب دکتر سونو کرد ضربان هم داشت امروز وقت سونو انومالی بود  که دوت ...

وای خدایا

خدا بهت صبر بده

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.