من یک کنکوری هستم ک قراره انشالله امسال پزشکی قبول بشم. من مطمئنم ک موفق میشم و ب خودم و توانایی هام ایمان دارم. پس با توکل ب خدا و با تکیه بر پشتکار خودم برای اهدافم تلاش میکنم. یا علی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من یک کنکوری هستم ک قراره انشالله امسال پزشکی قبول بشم. من مطمئنم ک موفق میشم و ب خودم و توانایی هام ایمان دارم. پس با توکل ب خدا و با تکیه بر پشتکار خودم برای اهدافم تلاش میکنم. یا علی
بهداشت عمومی بازار کارش خوبه همینو میخوای ادامه بدی انشالله؟
موفق باشی استخدام شدی گلم؟ بهداشت عمومی بازار کارش خوبه همینو میخوای ادامه بدی انشالله؟
عمومی نیستم محیطم
طرحمو تموم کردم دنبال کار نرفتم میخوام ادامه بدم البته ابو فاضلاب داشتم استخدام میشدم همه کارامو کرده بودم با پارتی ی کاردانو گذاشتن جای من منم دیگه بی خیال شدم میخوام ادامه بدم رشتمو خیلی دوس دارم
با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،