2777
2789
عنوان

سلام دخترا یه اسم دختر خوب و خوشگل بهم معرفی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1249 بازدید | 134 پست

سویل هم خیلی اسم قشنگیه 

ایسودا

ایلار 

دنیز 

پینار

پارلا 

اسمای ترکی هستن ومعنی همشون یه تفسیری از ماه داره 

دختر نازنینم شکوفه ی بهاریم نور زندگیم خوش اومدی به دنیای منو بابا
بالاااااااا

رشته ات چیه؟راستی ارشد عقب افتاد ازمونش؟

من یک کنکوری هستم ک قراره انشالله امسال پزشکی قبول بشم. من مطمئنم ک موفق میشم و ب خودم و توانایی هام ایمان دارم. پس با توکل ب خدا و با تکیه بر پشتکار خودم برای اهدافم تلاش میکنم. یا علی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رشته ات چیه؟راستی ارشد عقب افتاد ازمونش؟

بهداشت

واسه وزارت بهداشت رو این هفته تعیین میکنن

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،
خوب اماده شدی

والا خوندم 

ولی الان چند روزه پلاسم تو سایت

خونه نشینی دیوونه ام کرده

من 3 ساله قرنطینه ام دیگه  

چند روزه خوب نمیخونم

الانم لب مرزم بخونم قبولم نخونم قبول نمیشم

من یک کنکوری هستم ک قراره انشالله امسال پزشکی قبول بشم. من مطمئنم ک موفق میشم و ب خودم و توانایی هام ایمان دارم. پس با توکل ب خدا و با تکیه بر پشتکار خودم برای اهدافم تلاش میکنم. یا علی
والا خوندم  ولی الان چند روزه پلاسم تو سایت خونه نشینی دیوونه ام کرده من 3 ساله قرنطینه ام د ...

دقیقا منم چن روزه😭😭😭

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،
بهداشت واسه وزارت بهداشت رو این هفته تعیین میکنن

موفق باشی 

استخدام شدی گلم؟

بهداشت عمومی بازار کارش خوبه همینو میخوای ادامه بدی انشالله؟

موفق باشی  استخدام شدی گلم؟ بهداشت عمومی بازار کارش خوبه همینو میخوای ادامه بدی انشالله؟

عمومی نیستم محیطم

طرحمو تموم کردم دنبال کار نرفتم میخوام ادامه بدم البته ابو فاضلاب داشتم استخدام میشدم همه کارامو کرده بودم با پارتی ی کاردانو گذاشتن جای من منم دیگه بی خیال شدم میخوام ادامه بدم رشتمو خیلی دوس دارم

عمومی نیستم محیطم طرحمو تموم کردم دنبال کار نرفتم میخوام ادامه بدم البته ابو فاضلاب داشتم استخدام م ...

خیلی کار زشتین کردین اومدین وسط تاپیکم .در مورد موضوع بی ربط به بحث صحبت میکنین.لطفا به هم پیشنهاد دوستی بدین چت خصوصی  کنین .ممنون 

دختر نازنینم شکوفه ی بهاریم نور زندگیم خوش اومدی به دنیای منو بابا
خیلی کار زشتین کردین اومدین وسط تاپیکم .در مورد موضوع بی ربط به بحث صحبت میکنین.لطفا به هم پیشنهاد د ...

ببخشید سوال پرسیدن جواب دادم معذرت🙏🙏🙏🙏🙏🙏🌺🌺🌺