2777
2789
عنوان

سلام دخترا یه اسم دختر خوب و خوشگل بهم معرفی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1249 بازدید | 134 پست
عزیزم اسم نیتو نگاکن ببین با اعداد نجومی خوبه یا نحضه هر اسمی امتخاب کردی نگا کن واقعا این اعداد بخد ...

یعنی چی چه جوری اصلا از این چیزا سر در نمیارم.

دختر نازنینم شکوفه ی بهاریم نور زندگیم خوش اومدی به دنیای منو بابا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پریسا و پرنیا ...    اسم دختر منم پرنیا ست خیلی دوست دارم

عزیزم .اخه من اسم مامانم پروانه اس اسم خواهرم پرستو.خودمم که پریسا هممونو پری صدا میکنن.اینم پر دار بزارم قطعا پری صداش میکنن

یعنی چی چه جوری اصلا از این چیزا سر در نمیارم.

ببین بزن نت اسم ها بر اساس اعدا نجومی هر کلمه ای یه عد  خاص خودشو داره اسم تو وشوهرت وجمع میکنن نمیدونم تقسیم میکنن با اسم بچه که ببینن اسم بچه خوبه خوشبخت میشه یا نحضه من نگا کردم پری روز رفتم سر کتاب واسه دخترم گفتن اسمش عالییییی انتخاب کردین اینکارو حتما بکن نگو خرافاته چون هر اسمی که صدا میزنیم الفا داره پس دقت کن 

تورچم ایرانیام اذربایجانیام تورچ لر ایچینده وطن پرور ایچنده شرف لی اینسانیام
ببین بزن نت اسم ها بر اساس اعدا نجومی هر کلمه ای یه عد  خاص خودشو داره اسم تو وشوهرت وجمع میکنن ...

دقیقا چی تو نت سرچ کنم .لینکشو برام میفرستی 

درسا خیلی دوس دارم

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،
عزیزم انشالا.اسم دلیار خودم خیلی دوست دارم.ولی نظرات روش یا کاملا موافقه یا کاملا مخالف.

در مورد همه اسم ها ي عده مخالفن ي عده موافق مهم خود شماييد

شده آيا كه غمي ريشه ب جانت بزند ....