2777
2789
عنوان

سلام دخترا یه اسم دختر خوب و خوشگل بهم معرفی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1249 بازدید | 134 پست
خداروشکر تنها نیستم گیر افتادم .انقدر شوهرم هی سختگیری کرد همه اسما از چشمم افتاد

شوهر من کلا نظر نمیده خانوادم میگن هانا خودم دودلم هلیا فریال بهار یاس دلسا اینا تو ذهنمه هلیا و فریالو دوس دارم اما تو اقوام داریم چیکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوووف که نگو‌! من کووور شدم‌سر اسم انتخاب کردم 😐 انقد ک‌ تو نت گشتم . آخر سر  “ دلوان “ به توافق رسیدیم ❤️❤️ دلیار هم قشنگه تو اسم ها ک گفتی دلیار ب دلم‌نشست

نفسم بنده بهتون جوجه های من 😍 پویان عشق❤️ دلوان نفس❤️

اسم دخترم که سه ماهشه دنیز گذاشتم به معنی دریا اسمش خیلی خوشگله یاد تابسون میفتم دریای ترکیه اب زلال

تورچم ایرانیام اذربایجانیام تورچ لر ایچینده وطن پرور ایچنده شرف لی اینسانیام

من نفس  دوست دارم

دنیا پر از تباهیست! نه بخاطر وجود ادم های بد،بلکه بخاطر سکوت آدم های خوب.... وقتی برنامه های شعبده بازی را نگاه میکنم متوجه نکته خوبی میشوم: مردم برای کسی دست میزنند که گیجشان میکند نه آگاهشان!.....ناپلئون بناپارت🌈
شوهر من کلا نظر نمیده خانوادم میگن هانا خودم دودلم هلیا فریال بهار یاس دلسا اینا تو ذهنمه هلیا و فری ...

فریال زیادجالب نیست ‌ولی یاس خیلی قشنگه منم بهش فکر میکنم.فقط مشکلش اینه که یه بخشیه .مثلا مه یاس بهتر تو دهن میچرخه

دختر نازنینم شکوفه ی بهاریم نور زندگیم خوش اومدی به دنیای منو بابا
نفس فقط برا بچه ها قشنگه

نه اتفاقا به یه دختر جوون و خوشگل میاد که همه عاشقشن😁

دنیا پر از تباهیست! نه بخاطر وجود ادم های بد،بلکه بخاطر سکوت آدم های خوب.... وقتی برنامه های شعبده بازی را نگاه میکنم متوجه نکته خوبی میشوم: مردم برای کسی دست میزنند که گیجشان میکند نه آگاهشان!.....ناپلئون بناپارت🌈