2777
2789

بچه ها اگه هستید لایکم کنید ک بدونم و بنویسم براتون

من رابطم با هیچ پسری بیشتر از سه ماه طول نکشیدهالبته کمتر از سه ماه هم طول نکشیدهاصلا طول نکشیده ولم کنید../

سال ۹۵ بود که من از طریق یه ادم مجازی وارد چ.ت روم شدم اونموقع ۱۵ سالم بود و خام بودم تازه بلوغم داشت مشخص میشد و خیلی حساس بودم 

از قبلشم رمان خیلی میخوندم و دلم عشق میخواست

من رابطم با هیچ پسری بیشتر از سه ماه طول نکشیدهالبته کمتر از سه ماه هم طول نکشیدهاصلا طول نکشیده ولم کنید../

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونجا یه بخش گپ داره که تموم کاربرا باهم حرف میزنن

من با ی پسری صمیمی شدم که از نظرم خیلی مهربون بود ازون اهل انقلابای ناب بود و ی دختریم دوست داشت

اون پسره یه روز گفت یه فردی به کاربری علی اشوب همش میگه با این دختره چت نکن و تو رو همش مثال میزنه

منم یه روز با توپ پر رفتم پیوی علی و گفتم شما با من چیکار داری و اون فقط میخندید به حرفام و گفت والا من کاری به تو نداشتم و این پسره جلب توجه میکنه 

این شد که بساط شوخی منو علی باز شد و اون پسر مذهبیه هم ک بلاک شد

علی با خیلی از دخترا صمیمی بود و منم دوست داشتم تک و خاص باشم

اخرای سال ۹۵ منو علی خیلی صمیمی شدیم و من بهش گیر میدادم با فلانی چقدر گرم میگیری چرا انقدر دختر تو لیست دوستات هست

علی اخرین بار گفت مگه تو عشقمی انقدر میپرسی

گفتم من عشقت نیستم ولی عاشقتم

یه رابطه پوچ و بی اساس شروع شد

توی عید باهم کلی حرف میزدیم و یادمه اولین باری که  تلفنی حرف زدیم من کلی خجالت میکشیدم اخه اولین بار بود پشت تلفن با یه  پسر  حرف میزدم

بهش میگفتم بابابزرگ اخه صداش از  سنش انگار بیشتر بود  ..الان بازم الکی الکی دلم براش تنگ شده