2777
2789
عنوان

کمبود وزن جنین

121 بازدید | 22 پست

سلام

ھفتہ۳۲ بارداریمہ دیروز رفتم سونو میگہ نینی۲کیلوھستش و کمبود وزن دارہ

من خودم تغذیم خوبہ تاالان۱۰کیلو اضاف کردم ھمشم توے ناحیہ شکم ھست صورتم اصن تغییرنکردہ

مولتی ویتامین مینرال میخوردم وپریناتال +امگا۳وکلسیم 

بہ سونو زیاد اطمینان ندارم اماچون احتمال زایمان زودرس دارم میترسم نینی نارس بشہ و وزنشم کم بشہ 

میخوام سز ھم کنم تاالان وضعیت اش بریچ بودہ امکان دارہ تغییر کنہ؟چیکارکنم بریچ بمونہ؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کی گفته کمبود وزن داره من ۳۲ هفته ۱۹۷۹ گرم بود دکتر گفت نرماله 

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
آخہ دکتر سونوبم گفت کمہ برای پسرم ھفتہ ۳۴گفتہ بود۳کیلو اخرشم با وزن ۳و۲۰۰ ب دنیااومد

ن خیلیم خوبه اتفاقا وزن مناسب هفته ۳۲ ۱۸۰۰ هست اخه

من هفته ۳۲ ۱۵۰۰ بود موقع تولد ۲۷۸۰ سالمم بود مهم سلامتیه

وزن بالا نشونه سلامتی نیس

خدایا شکرت😍😍😍😍😍😍

ن خیلیم خوبه اتفاقا وزن مناسب هفته ۳۲ ۱۸۰۰ هست اخه من هفته ۳۲ ۱۵۰۰ بود موقع تولد ۲۷۸۰ سالمم بود مهم ...

خدا برات حفظش کنہبنہ وزن برام مھم نیس پسرمم زیادوزنش بالانبود نرمال بود اماالان رشدش عالیہ ماشااللہ فقط ۳ کیلو کمتر نمیخوام باشہ میترسم از نینی خیلی ریز حس میکنم نمیتونم خوب نگھش دارم