2777
2789

شوهرم اصن حرف منو ب هیچ جاش نمیگیره هرچی میگم تو این اوضاع نرو دندون پزشکی نمیفهمه هزجا دلش میخاد میره هروز میره خونه مامانش الانم رفت دندون پزشکی .خیلی ناراحتم دلم میخاد یه چندروز برم خونه مامانم اینا یکم اعصابم بیاد سرجاش دیروز بهش میگم بیا بریم شام خونه مامانم میگه خودت برو یه دو سه روزم بمون اما من نرفتم بنظرتون چکار کنم ؟ انگار دوس نداره پیشش باشم😔😔😔😔😔اگه برم ازم سرد میشه یا دلش تنگ میشه؟

نرو ب نظرم ی مدت بهش گیرنده فک نکنه خبریه

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اخه جالبیش اینه که ماسکم نزدو رفت همیشه میزد اینبار نزد

شاید بره اونجا بزنه میخواسته حرصتو دربیاره

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
حالم دیگه از این زندگی بهم میخوره 😔😔😔

عزیزم 😢