newpms مدیر عضویت: 1398/11/27 تعداد پست: 210 عنوان کسی اینجا خیاط هست؟ + عکس دامن | مشاهده متن کامل بحث + 3030 بازدید | 30 پست این دامنا پیلی دار سادند یا پیلی دار کلوش؟نمیخوام دامنم مثل عکس زیر خیلی راسته و بی پف باشه چیکار کنم؟ بخاطر قدشه یا عمق پیلی یا جنس پارچه یا نوع دامن؟ 1399/02/02 | 16:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
newpms مدیر استارتر عضویت: 1398/11/27 تعداد پست: 210 به خاطر نوع پارچه ست،مگه نه دوختش یکیه کلوش پیلی داره یا پیلی دار معمولی؟
newpms مدیر استارتر عضویت: 1398/11/27 تعداد پست: 210 دامن پیلی دار دوقلو در ار روی دامن کلوش که نمیشه پیلیدار دراری چرا یه نوع کلوش پیلی دار هم دیدم هست ولی تخصصی ندارم نمیدونم اینا کدومه
newpms مدیر استارتر عضویت: 1398/11/27 تعداد پست: 210 وای من دارم از اینا آدمو خیلی چاق نشون میده من دوسه بار پوشیدمش همه میگفتن چقد چاق شدی🤐 برا مهم نیست چاق نشونم بده فقط میخوام بدن نما نباشه
newpms مدیر استارتر عضویت: 1398/11/27 تعداد پست: 210 پیلی کلوشه جنس پارچشم ریزش داره اگر پیلی معمولی بدوزم بد میشه؟
newpms مدیر استارتر عضویت: 1398/11/27 تعداد پست: 210 من کلاس رفتم به خاطر جنس پارچست کا خییلی ریزش داره نوع دوختش چیه؟ کلوش پیلی دار یا پیلی دار معمولی؟
newpms مدیر استارتر عضویت: 1398/11/27 تعداد پست: 210 الگو نیم کلوش بکش. پیلی اریب بده. جنس پارچه خشک باشه.میتونی لایی کشی هم انجام بدی. اینا کوتاهش قش ... میخوام تو مهمونی مختلط یا خیابون بپوشم برای همین بلند میخوام.ببخشید من الگوش رو متوجه نمیشم. یعنی پیلی ها جدا بهش دوخته میشه؟ یا کلوشش از کلوش معمولی بزرگ تره و پیلی ها فقط اتو میخوره؟
مرغشق عضویت: 1398/01/09 تعداد پست: 2447 بلهل ببین اگر میخوای پفی باشه اول پارچه باید یکم خشک باشه و پیلی هم دوطرفه بده اینجوری خوب پف وایمیسته میشه برا حاجتم صلوات بفرستید🥰
newpms مدیر استارتر عضویت: 1398/11/27 تعداد پست: 210 چجوری باید دوخت ؟؟چجوری باید تعداد پیلیرهارو حساب کرد؟؟چقد پارچه لازمه؟ معمولا تعداد پیلی هشت تا هست.مقدار پارچشم به دوختش بستگی داره که خودمم هموز نمیدونم پیلی دار معمولیه یا کلوش پیلی دار 😁
مرغشق عضویت: 1398/01/09 تعداد پست: 2447 میخوام تو مهمونی مختلط یا خیابون بپوشم برای همین بلند میخوام. ببخشید من الگوش رو متوجه نمیشم. یعنی ... پیلی که جدا دوخته نمیشه باید به دور کمر اضافه کنی و اون اضافی هارو تبدیل کنی به پیلیبا توجه به تعداد پیلی و اندازشون باید به دور کمر اضافه کنی باید خیاطی بلد باشی اینجوری نمیشه توضیح بدم بهت میشه برا حاجتم صلوات بفرستید🥰
98mamani عضویت: 1398/05/02 تعداد پست: 4258 معمولا تعداد پیلی هشت تا هست. مقدار پارچشم به دوختش بستگی داره که خودمم هموز نمیدونم پیلی دار معمول ... 🤔🤔🤔🤔🤔 خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷
سللللام عضویت: 1397/06/07 تعداد پست: 3019 نه اگه لاغری خوب میشه پیلی دارا خدا تو زندگیم معجزه کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریمون صلوات بفرستین بعد ۸ سال ناامیدی پسرم نور امید شده واسه من و باباش ❤ دخترم دومین معجزه زندگیم خوش اومدی بسرنوشتمون ❤
newpms مدیر استارتر عضویت: 1398/11/27 تعداد پست: 210 پیلی که جدا دوخته نمیشه باید به دور کمر اضافه کنی و اون اضافی هارو تبدیل کنی به پیلی با توجه به تعد ... متوجه شدم گلم ممنون 🌸آخه الگوش رو دیدم ولی متوجه نمیشدم داره پیلی رو جدا اضافه میکنه یا از خودش میگیره
mamaaaaaaaii عضویت: 1397/08/19 تعداد پست: 10407 چرا یه نوع کلوش پیلی دار هم دیدم هست ولی تخصصی ندارم نمیدونم اینا کدومه اون مدل واسه بچه ها هستمیدونی چند متر پارچه میخوای که هم پیلی باشه هم کلوشهمون پیلی در ار خودش بزرگ نشون میده
mamaaaaaaaii عضویت: 1397/08/19 تعداد پست: 10407 متوجه شدم گلم ممنون 🌸 آخه الگوش رو دیدم ولی متوجه نمیشدم داره پیلی رو جدا اضافه میکنه یا از خودش م ... پیلی دار ۳ بار دور کمر پارچه میخوای حدود ۳ متر پارچه میخوایاگر رو پیلی ۱۰ سانت باشه زیر پیلی ۲۰ سانت میگیری