2777
2789
عنوان

کسی اینجا خیاط هست؟ + عکس دامن

| مشاهده متن کامل بحث + 3030 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الگو نیم کلوش بکش. پیلی اریب بده. جنس پارچه خشک باشه.میتونی لایی کشی هم انجام بدی. اینا کوتاهش قش ...

میخوام تو مهمونی مختلط یا خیابون بپوشم برای همین بلند میخوام.

ببخشید من الگوش رو متوجه نمیشم. یعنی پیلی ها جدا بهش  دوخته میشه؟ یا کلوشش از کلوش معمولی بزرگ تره و پیلی ها فقط اتو میخوره؟

چجوری باید دوخت ؟؟چجوری باید تعداد پیلیرهارو حساب کرد؟؟چقد پارچه لازمه؟

معمولا تعداد پیلی هشت تا هست.

مقدار پارچشم به دوختش بستگی داره که خودمم هموز نمیدونم پیلی دار معمولیه یا کلوش پیلی دار 😁

میخوام تو مهمونی مختلط یا خیابون بپوشم برای همین بلند میخوام. ببخشید من الگوش رو متوجه نمیشم. یعنی ...

پیلی که جدا دوخته نمیشه باید به دور کمر اضافه کنی و اون اضافی هارو تبدیل کنی به پیلی

با توجه به تعداد پیلی و اندازشون باید به دور کمر اضافه کنی 

باید خیاطی بلد باشی اینجوری نمیشه توضیح بدم بهت

میشه برا حاجتم صلوات بفرستید🥰
معمولا تعداد پیلی هشت تا هست. مقدار پارچشم به دوختش بستگی داره که خودمم هموز نمیدونم پیلی دار معمول ...

🤔🤔🤔🤔🤔

خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷

نه اگه لاغری خوب میشه پیلی دارا

خدا تو زندگیم معجزه کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریمون صلوات بفرستین بعد ۸ سال ناامیدی پسرم نور امید شده واسه من و باباش ❤ دخترم دومین معجزه زندگیم خوش اومدی بسرنوشتمون ❤
پیلی که جدا دوخته نمیشه باید به دور کمر اضافه کنی و اون اضافی هارو تبدیل کنی به پیلی با توجه به تعد ...

متوجه شدم گلم ممنون 🌸

آخه الگوش رو دیدم ولی متوجه نمیشدم داره پیلی رو جدا اضافه میکنه یا از خودش میگیره

چرا یه نوع کلوش پیلی دار هم دیدم هست ولی تخصصی ندارم نمیدونم اینا کدومه

اون مدل واسه بچه ها هست

میدونی چند متر پارچه میخوای که هم پیلی باشه هم کلوش

همون پیلی در ار خودش بزرگ نشون میده 

متوجه شدم گلم ممنون 🌸 آخه الگوش رو دیدم ولی متوجه نمیشدم داره پیلی رو جدا اضافه میکنه یا از خودش م ...

پیلی دار ۳ بار دور کمر پارچه میخوای 

حدود ۳ متر پارچه میخوای

اگر رو پیلی ۱۰ سانت باشه 

زیر پیلی ۲۰ سانت میگیری