2777
2789
عنوان

بگین من با این شوهرم چیکار کنم

439 بازدید | 30 پست

قبل از اینکه موضوع رو بگم.به این نکته اشاره کنم که از لحاظ پوشش و مو و ارایش اصلا ایراد نمیگیره هر جوری که باشم

حالا موضوع اینه همه زندایی ها و جاری اینا .اینستاگرام نصب کردن منم دلم میخواد نصب کنم جدای از اینکه چون اونا دارن منم داشته باشم نه.من خیلی وقته میخوام نصب کنم ولی شوهرم نمیزاره حالا که میبینم حتی اونا هم دارن حرصم در اومده که چرا نمیزاره.قبلا تلگر امم نمیزاشت اول با ی شماره دیگه نصب کرد برام به زور بعد گفت با شماره خودت برو.اخر سرم خودم پاکش کردم.ولی الان هر کار بگین کردم میگه نه دلیلشم میگه من ندارم و اینکه همه چون دارن برنامه بی خودی هستش کلا دلیلاش الکیه پیکار کنم

میشه واسه کنجد تو دلم یه صلوات بفرستید تا سالم بیاد بغلم......خدایا شکرررررت

نزار نصب کنه 

چ پررو

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

حالا بحث اینستا نیست .بحث من اینه مگه من بچه ام خودم ی بچه دارم فردا من باید بگم چیکار کن چیکار نکن چی خوبه چی بد.این وسط با خودم مثل ی بچه رفتار میکنه سر این

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نزار نصب کنه  چ پررو

نصب نمیکنه که.میگه چون من ندارم تو هم نصب نکن.میگم خب نصب کن میگه خوشم نمیاد .گناه من چیه خب اون خوشش نمیاد

نصب نمیکنه که.میگه چون من ندارم تو هم نصب نکن.میگم خب نصب کن میگه خوشم نمیاد .گناه من چیه خب اون خوش ...

آها منظورتو اشتباه فهمیدم 

منم داشتم عزیزم ولی پاکیدمش شوهر منم دوس نداره داشته باشم 

چیز خوبی نیس 

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
گل من این که غصه خوردن نداره  اگه شوهرت اینستا داشت و همش توش بود آره  من الان دارم دور ...

میگم دیگه بحثم اینستا نیست .خب تلگرامم نمیزاشت اول ولی بعدکه نصب کردم خودم پاکش کردم.ولی اینکه نمیزاره زور داره برام

آها منظورتو اشتباه فهمیدم  منم داشتم عزیزم ولی پاکیدمش شوهر منم دوس نداره داشته باشم  چی ...

بحثم سر اینه نمیزاره برام زور داره وگرنه میدونم چیز مهمی نیست

میگم دیگه بحثم اینستا نیست .خب تلگرامم نمیزاشت اول ولی بعدکه نصب کردم خودم پاکش کردم.ولی اینکه نمیزا ...

میفهمم چی میگی 

اما زندگی شیرینت رو  بخاطرش تلخ نکن 

خود اینترنت جای اینستا رو 70 درصد پر میکنه