2777
2789
یتیمچه کدو یه غذای نونی هست پیاز داغ و ادویه +کدو نگینی خرد شده.دست اخر پوره گوجه

عالیه، منم درست میکنم

صلّی الله علیک یا اباعبدالله... چرا به داد دل من نمیرسد اشکم؟ بخوان برای نگاهم نماز باران را...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یتیمچه کدو یه غذای نونی هست پیاز داغ و ادویه +کدو نگینی خرد شده.دست اخر پوره گوجه

عالیه، منم درست میکنم

صلّی الله علیک یا اباعبدالله... چرا به داد دل من نمیرسد اشکم؟ بخوان برای نگاهم نماز باران را...

کوکو بادمجون

بادومجون کبابی+تخم مرغ +سیر رنده و ادویه+پیاز سرخ شده

پیازو سرخ کنیم تموم مواد بالا رو میکس کرده و روی پیتز سرخ شده میریزیم

عالیییییه خصوصا با سس کچاپ سرو بشه

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...
کوکو بادمجون بادومجون کبابی+تخم مرغ +سیر رنده و ادویه+پیاز سرخ شده پیازو سرخ کنیم تموم مواد بالا ر ...

ما کوکو بادمجان داریم

بادمجان و سیب زمینی و یه کوچولو هویج رو نگینی سرخ میکنیم و تف میدیم 

گوسن چرخ‌کرده رو با پیاز و یه خورده سیر تف میدیم بعد با بالایی ها قاطی میکنیم

تخم مرغ و نمک و زردچوبه و فلفل و هر ادویه ای خواستیم می‌زنیم

بعدش تو ماهیتابه روغنی که داغ شده رو مواد رو میریزیم و دو طرفش رو سرخ میکنیم

ما کوکو بادمجان داریم بادمجان و سیب زمینی و یه کوچولو هویج رو نگینی سرخ میکنیم و تف میدیم  گو ...

به نظر خوشمزه میاد ولی زود اماده نمیشه فک کنم

خواهرم اون دستورو از تلویزیون برداشتم 

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...
آره ولی خب خواستم یه منو جدید بگم بهتون برا شمام خوبه غذای سالم و فوری

ممنونم عزیزولم خیلی لطف کرده 

اتفاقا چیز خوشمزه ای به نظر میاد