خسته شدم انگار خدا هیچ نگاهی بهمون نمیکنه ۳ سال عروسی کردم بجای پیشرفت پسرفت میکنیم مگ نمیگن خدا ب ادم خوبا میدع کو پ ناشکری نمیکنما بازم خداروشکر.من ۳سال بامادرشوهرم تویه خونه کوچولو زندگی میکنیم ۳ سال تحمل ب امید اینک پول دستمون میاد خونرو میکنیم تا ولی بلعکس شوهرم کل سرمایش خرج شد رف این خونه ک توشیم ۵۰قرض بایدبدیم شوهرم کارشم از دست داد خرج خونه هم زیاد مادرشوهرم زیاد اهل جمع کردن نیس شوهرمم خیلی ولخرج بود الان یکم درسش کردم حالا از اون طرف جاریم برادرشوهرم تواین ۲سال ک هیج نداشتن فقط یه خونه کوچولو بود بعد عروسی من کلی طلا خرید ماشین مدل درامد بالا لباس های شیک انچنانی حالا میخان خونه بزرگتر بخرم حسود نیستمااا ولی الان بدجور حسادت افتاد ب جونم دارم اتیش میگیرم😭ولی من ۳۰ تومن دلم نمیاد یه تیشرت خونگی بخرم مانتو تابستونی ندارم☹اویل من ازش سر بودم ولی الان بکل تعقیر کرده بخودش رسیده عمل دندون و...خیلییییم سر شد ازم
۱۳۹۹/۹/۹من توهمچین روزی ب ارزوم رسیدم خدانگام کرده خوشحالم کرده بالاخره منم خندیدم اون ازته دل خدایاااا مرسی😢
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب عزیزم مزد زحمتشونه. شما هم تلاش کنید شغل تو خونه انجام بدین کمک خرج باشید و کمکم خونه بخرید کاراتون با خریدن خونه رو روال میوفته. همه که مثل هم نیستن