2777
2789

ما توی آپارتمان زندگی می‌کنیم و دیوارا خیلی نازکه کل دیوار سالن ما با خونه همسایه مشترکه. حالا بچه همسایه سه چهار ماهه یاد گرفته جیغ بنفش بزنه حرف هم میخواد بزنه جیغ میزنه و مادر پدرش اصلا اهمیت نمیدن طوری که بچه گلوشو پاره میکنه جوابشو نمیدن بگم هزار بار با جیغ مامانشو صدا میکنه ولی مامانش جواب نمیده دو سه بار که اعتراض کردم مامانش گفت خونه خودمه تو حق نداری اعتراض کنی از طرفی خودمم باردارم وقتی اون جیغ میزنه اعصابم خیلی خورد میشه سردرد میگیرم نمیتونم قرص هم بخورم اصلا هم دلم نمیخواد رو بچه خودم تاثیر بذاره که وقتی به دنیا اومد عصبی باشه چه کار کنم؟؟ دیگه طاقتم تموم شده 😭😭😭😭😭😭

وای جیغ بچه خیلی اعصاب خورد کنه

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شمارو نمیدونم ولي مطمئنم من يه روز اسمم تو روزنامه نوشته ميشه بخاطر اينكه پاهاي لعنتیه پسره همسایمونو قطع کردم که انقد توپ نندازه تو حیاطمون و میخوان فردا سره چهارراه اعدامم کنن(:🤦🏻‍♀🤨

فقط 41 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

یه چیز بذار تو گوش آت . بیچاره بچه گلوش پاره میشه .بگو خانم خونه خودته که باید صدات تو خونه خودت باشه نه تو خونه من . هر موقع صداشون اومد محکم بزن به دیوار توام . چه بی درک . بگو من باردارم  سرم درد میگیره . عجب ادمیه

الهی مرا آن ده که آن به .... کنکوری پر انرژی   ...الهی به امید تو .اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
شمارو نمیدونم ولي مطمئنم من يه روز اسمم تو روزنامه نوشته ميشه بخاطر اينكه پاهاي لعنتیه پسره همسایمون ...

😁😁😁 

دلم نمیاد بگو توپش رو پاره کن . یه بار بگو دفعه بعدی افتاد دیگه توپت رو نمیدم . 

الهی مرا آن ده که آن به .... کنکوری پر انرژی   ...الهی به امید تو .اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
😁😁😁  دلم نمیاد بگو توپش رو پاره کن . یه بار بگو دفعه بعدی افتاد دیگه توپت رو نمیدم .

باورت میشه سه تا توپشو دارم الان؟😂🤦🏻‍♀

٤روز پیش یکي انداخت منم چون بعد کلي اخطار و تذکر دادن بود ازش گرفتم

دوباره دیروز ، دوتا دیگه انداختن ساییدنمون بخدا

گفتم فردا برم توپشونو پس بدم ادب شده احتمالا

فقط 41 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

عزيزم دختر منم يكسالش شد امروز و براي هر خواسته اي جيغ بنفش ميكشه و سخت اروم ميشه... بچه هست كاريش نميشه كرد..: بخدا من و باباش هم كلافه شديم از جيغ هاش حالا اين وسط همسايه هم بخواد تذكر بده خب ادم خيلي ناراحت ميشه مگه ادم بزرگه كه بفهمه نبايد جيغ بزنه

برام جای سواله چه جوری خودشون از جیغ بچه اعصابشون خورد نمیشه. اونا که نزدیکترن

عزيزم چه كار ميشه كرد؟ مثلا دخترم جيغ ميزنه گوشي تلفن رو ميخواد خب بهش بديم كه ميزنه زمين خوردش ميكنه بايد بغلش كنيم به يه مكافاتي هواسش رو پرت كنيم اين وسط اونم جيغ ميزنه من خودمم ضعف اعصاب گرفتم ولي چاره چيه تا زبون باز نكنه بتونه حرف بزنه بايد تحمل كرد