2777
2789
عنوان

بیاید اسمای دخترونه ی خوب معرفی کنید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 51 پست

دلناز 

مهرسنا 

يكتا 

نياوش 

حوريا

همتا

من كلن اسم هاي با معني و به اين اسمايي كه اصن معلوم نيس يني چي ترجيح ميدم اسم دختر خودمم كه مهرسانا

يـه چـش عســلي مهـرمـاهي🦋🔥🌈خدايـا دختـٰـرم و همســـر عزيــزتر از جٰـــانم رو در پــناه خودت محفــوظ بـدار👩‍👧❤️🌸✨ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسم های کردی دخترانه 

دلژین .دلوین .دلنیا.آژینا .ژوانا .سولین

سوژین .نارین .هاوین.هیدیکا.بارین .سوژین.آوینا.

من یک روستایی هستم 🤗اینجا بدنیا اومدم و اینجا ازدواج کردم 💑بعضیا اگه بخوان کسی رو تحقیر کنن بهش میگن دهاتی 😔من دهاتی ام 😊دهاتی فحش نیست 🌹پنجره ی خونه کوچیکم هرروز رو به آسمون و کوه و دشت و درخت باز میشه 😍مرغ و خروس و گنجشک ها پایین پنجره هر روز منتظر خرده نون های منن😁اینجا لذت هایی رو داریم که فوق العادس 😉نون و کلوچه محلی ،پیاده روی توی طبیعت ☺لباسهای رنگارنگ و سادگی و صمیمیت ❤برات یه آرزوی خوب میکنم دوستم 😍دلت شاد باشه و تنت سالم و یه روز خوب توی یه روستای قشنگ 😍کنار مردمی که مهربونن🌹
ب نظر بقیه چیکار داری ببین خودت با چی بیشتر ارتباط برقرار میکنی نظر هرکی متفاوته

میدونی چون‌رو هیچ اسمی صد در صد نیستم کسی چیزی میگه‌میگم خب شاید واقعا اسم‌خوبی نباشه

من همون موقع ک باردارشدم اسمهارو انتخاب کردم سفت هم پاش وایسادم و اصصصلا توجه نکردم ب نظر دیگران حتی سرچ هم نکردم دوباره  و خودمو دو دل نکردم چون واقعا اذیت میشه ادم . 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
نیاوش معنیش چیه عزیزم‌میدونی؟

فك كنم بشه اجداد يكي از اسماي پادشاهاس

بچه اي كه شبيه اجداد و نياكان خودش باشه

يـه چـش عســلي مهـرمـاهي🦋🔥🌈خدايـا دختـٰـرم و همســـر عزيــزتر از جٰـــانم رو در پــناه خودت محفــوظ بـدار👩‍👧❤️🌸✨ 
چه عالی خیلی کار خوبی کردی ب خدا

😘😘😘😘

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736