2777
2789
عنوان

من خیلی کم تجربم میشه بیاین

86 بازدید | 6 پست

سلام دوستان 

من میخوام واسه بچه اقدام کنم . الانم در روزهای تخمک گذاری هستم و همین طوری بدون دکتر و چکاب یه بار اقدام کردم ولی میدونم که اتفاقی نمیفته چون پلی کیستیکم و پریودم به زور دارو میاد چه برسه به تخمک.

حالا میخوام بدونم تا ۲۰ اردیبهشت که پریود بعدیم هست صبر کنم بعد بدم دکتر واسه چکاب و دارو یا الان برم؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

عزیزم

اگر سنت اجازه میده تا آخر مشکلات کرونا اقدام نکن

خیلی استرس آور هست کرونا یا بارداری

بعدش هم شما آز خون بده

پاپ ایمیل و سونو سینه بده

و چک آپ دندون پزشکی برو

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود!
عزیزم اگر سنت اجازه میده تا آخر مشکلات کرونا اقدام نکن خیلی استرس آور هست کرونا یا بارداری بعدش ه ...

عزیزم دندون پزشکی واسه چی؟!

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5285114/%d9%84%db%8c%d9%86%da%a9-%d8%ad%d8%b0%d9%81-%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%88-%d9%be%d8%b3%d8%aa-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%af%d8%b1%d8%ae%d9%88%d8%a7%d8%b3%d8%aa%db%8c

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارو که میگن ید و فولیک بخورید سه ماه قبل اقدام

یه آزمایش خون هم بده که بدونی کمبود ویتامین دی و مشکل تیروئید نداشته باشی

زبان هر انسان، آیینه‌ی درون اوست!  آنچه در لابلای حرکات زبان او، به نمایش گذاشته می‌شود؛  میزانِ عقلانیّت، شعور، سلامت و تقوایِ درونی هر انسان است.      استاد_شجاعی

اگه تنبلی تخمدان داری که اقدام کن معمولا خیلی طول میکشه 

زبان هر انسان، آیینه‌ی درون اوست!  آنچه در لابلای حرکات زبان او، به نمایش گذاشته می‌شود؛  میزانِ عقلانیّت، شعور، سلامت و تقوایِ درونی هر انسان است.      استاد_شجاعی
عزیزم اگر سنت اجازه میده تا آخر مشکلات کرونا اقدام نکن خیلی استرس آور هست کرونا یا بارداری بعدش ه ...

آره میدونم خودمم نگرانم عزیزم 

ولی از یه طرف شوهرم دیگه صبر نمیکنه 

از یه طرف دکتر همیشه می گفت شرایطتطوری نیس که جلوگیری کنی اقدام کن

الان نمیدونم تا ماه دیگه صبر کنم ممکنه حامله بشم یا نه برم از همین الان قرص بگیرم؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم