2777
2789
عنوان

واسه جلسه اول خواستگاری چی بپوشم؟

575 بازدید | 16 پست

جلسه اول که پسره و خانوادش هستن منظورمه 

مانتو شلوار و شال خوبه؟یا سارافن؟ 

《چیزی که به رویایت آمد ، به دنیایت هم خواهد آمد😍😊》لطفا پس از استعمال مواد توهم زا و اعتیاد آور از ریپلای کردن نظر من خودداری نمایید باتشکر😐🙄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سارافون شیک

حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حق‌الناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
بیا برو پیژامه باباتو بپوش😁

😂😂😂😂😂❤

《چیزی که به رویایت آمد ، به دنیایت هم خواهد آمد😍😊》لطفا پس از استعمال مواد توهم زا و اعتیاد آور از ریپلای کردن نظر من خودداری نمایید باتشکر😐🙄
بیشتر مهم خودت باشی. همونطوری باش که تو آینده دوس داری تو جمع و مهمونی باشی

خودم تو مهمونیا سارافن و تونیک و اینجور چیزا میپوشم با شال شل،ولی نمیدونم کدوم واسه جلسه اول خاستگاری که اول باره خانواده ها و ما همو میبینیم مناسبه