با کمال احترامی که برا همتون قائلم ولی باید بگم که هیچ خوشم نمیاد کسی تو تاپیکام نمک بازی دربیاره اگه سوالی میپرسم، جوابمم میخوام همین و بس. _تیکه بامزه نندازین لطفا دوستای عزیزم_ مرسی بوووس😘
یه روز نیست من اعصابم از دست اینا خورد نباشه مگه آدم چقد تحمل داره
با کمال احترامی که برا همتون قائلم ولی باید بگم که هیچ خوشم نمیاد کسی تو تاپیکام نمک بازی دربیاره اگه سوالی میپرسم، جوابمم میخوام همین و بس. _تیکه بامزه نندازین لطفا دوستای عزیزم_ مرسی بوووس😘
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هیچ کاری نمیکنن تو این کرونایی غریبه بیارم خونه آخه یا نهایتش برم میدارن میبرن
😬😥منم اینجوری شدم واقعا مخ آدمو میترکونن از بس موندن تو خونه نمیدونن چیکار کنن گیر میدن به اطرا ...
تو چجوری تحملشون میکنی؟ من دیگه فکر خودکشی به سرم زده
همچنین من البته من از دست خانواده شوهرم شب شوهرم برای اولین بار به خاطر اون بی فرهنگا کتکم زد
برا چی کتک تو هم میزدیش
روزگارم به دوری از مرد های زندگیم گذشت ،پدرم ،برادرم ،عشقم شوهرم و پسرم خدایا هرجای دنیا که هستن مواظبشون باش هر وقت که بودی همه چیز قشنگ شد. تا وقتی که چیز هایی که برای بقیه اتفاق افتاده برای شما اتفاق نیفتاده در موردشون قضاوت نکنید
همچنین من البته من از دست خانواده شوهرم شب شوهرم برای اولین بار به خاطر اون بی فرهنگا کتکم زد
باز میتونی باهاشون قطع رابطه کنی من اینارو چیکار کنم؟
بخدا شکنجن تو یه خونه زندگی کردن با اینا
یعنی اگه میشد آدم خودش خونوادشو انتخاب کنه هیچوقت اینارو انتخاب نمیکردم هیچوقتتتتت
من حای توبودم باناخونام تیکه پارش میکردم توخونه اصلا محلش نده ن واسه غذا صداش بزن ن کاراشو انجام بده کلا چندروزی نادیده بگیرش تایفهمه چ کار اشتباهی کرده
باز میتونی باهاشون قطع رابطه کنی من اینارو چیکار کنم؟ بخدا شکنجن تو یه خونه زندگی کردن با اینا
چطوری میشه قطع ارتباط کردن چند وقتی بود شوهرم خیلی هوامو داشت هرچی میگفتم هیچی نمیگفت اما شب سر جاری بیشعورم دعوا کردیم و کلا سیلی بارونم کرد ۱۷سالمه از الان کتک میخورم