2777
2789

کباب مرغ مثلا خیلی بلدم من🤫😂😃😄

من مجردم یه دختر مجرد نمیتونه بچه داشته باشه مریم مقدس که نیستم   انگشتی که درد نمیکنرو گزارش نمیزنن  طرف دماغش قد بادمجون کشک بادمجونه استوری میزاره خدایا مرسی بابت اینهمه زیبایی چش حسودا کور   پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم  نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه   عاشق تاپیکای جنجالی دیدی تگم کن عین جن بو داده میام  هرکی با اول اسمم تو تاپیکام مشکل داره نِیاد نِیا مگه شلواردو گرفدم التماسد کردم که بیای تو تاپیکم عرض اندام کنی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زرشک پلو.انواع خورشت ها با مرغ.ناگت.برگر مرغ کوبیده مرغ.مرغ شکم پر. مرغ سوخاری.

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

گشنم شد☹

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

کوبیده ی مرغ. 

کنتاکی

ناگت

ماکارونی با مرغ

زرشک پلو

سالاد سزار

خورشت مرغ

کوکی مرغ

جوج😁

الویه

گذشته تموم شده، اگر ازش رد نشی، اون از تو رد میشه، و راه زندگی رو بند میاره😵🥺 از گذشته رد شو، تا راه برای فردا و فرداها باز باشه.🤪😜

کوبیده مرغ تابه ای مرغ...جوجه ایش کن سرخ کن ...ی مدلم هست چرخ میکنی بافلفل دلمه   کف تابه پهن میکنسییییی ب سلیقه خودت روش زرشک و جعفری میریزی بعدی لایه رو چرخکرده مرغ دوباره اینوداییم درس میکرد عالی یود....فسنجون.االویه.مرغ ترش ک معرکس من درس میکنم فامیلای وهرم میگن بگو فقط چجور.....اپیازدوس تارنده کن بعد تفت بده بازردچوبعدوقاشق رب الو دوس تاقاشق رب بهارنارنج اگرم خاستی یک قاق رب انار بزن تفت بدع مرغایی ک ازقبل سرخ کردی بریز توش باچهارلیوان ای دوس ساعت کم کن بپزه همه عاشقش میشن عالیع من یسری رب الو نداشتم بارب انارو رب بهارنارنح درس کردم معرکه میشه غلیظ شد سسش خ کن

رنگ ولایتhaircolorist
میشم دقیق تر توضیح بدین؟

پیاز دوسه تارنده کن تفت بده بازردچوبه دوشقاشق رب الو دوقاشق رب بهارنارنج اگرخاستی یک قاشق رب انارداخل پیازتفت بده بعدمرغایی ک ازقبل سرخ مردی بزارداهلش چهارلیوان اب بریز باشعله کم دوساعت بپزه سس غذاداشت غلیظ میشذ خ کن انقد خوشمزس ک هرکی بیاذدرست کنم میگه فقط دستورشو بده برابری میکنه بافسنجون

رنگ ولایتhaircolorist