2777
2789
عنوان

لطفا هرکی بیداره ونینی داره بیاد

502 بازدید | 97 پست

سلام.

وای من دیگه دارم میمیرم پوست استخوون شدم😥😥

خخخ.میدونم این روزا میگذره و بچه طفل معصوممداره اذیت میشه.نوزادم دوهفته دیگه ۳ماهش تموم میشه.رفلاکس داره.

رفلاکس پنهان بالا نمیاره ولی وای همش داره له له میزنه برای شیر.جیغ میزنه همش دهنش بازه تا میبرمش سمت سینم چند دیقه میخوره و پسش میزنه هی گریه میکنه و سرشو میچرخونه.الان فهمیدن رفلاکس داره و الرژی هم گرفته مدام صورتشو میماله چشماشو بینیشو پوستشم حالت اگزما دونه وپوسته سفید زده.

نمیدونم چیکار کنم داروهایی ک دادن هیچکدوم فایده نداشته بچه همش یا داره گریه میکنه یا بی قراره.توروخدا اگه کسی تجربه داره بگه کاری میشه کرد فایده داشته باشه یان.

۶ماهش بشه برطرف میشه؟نفس ک میکشه همش مثل موتور گازی خس خس وخر خر میکنه😂😂

بخدا هیچی نمیتونم بخورم دیگه از ترس بدترنشدن الرژیش.

اگه زودتر غذا خورش کنم بهتره یا ن؟

رفلاکس ها معمولا بعد شش ماهگی خوب میشن

ولی اینکه میگی بدنش دونه میزنه ممکنه حساسیت به چیزی باشه ببرش دکتر

وزن شروع: ۷۹😣 -  وزن فعلی: ۶۰🤗 -  وزن هدف: ۵۷😍 ⁦قد: ۱۶۱ ❤️⁩ من به دنبه هایم وعده آب شدن داده ام...😁⁦❤️⁩  یه بار برای همیشه تصمیمت رو بگیر و تا تهش برو... نمیشه هرچی که دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو روی ترازو ببینی... نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو آینه از هیکلت لذت ببری... نمیشه اندازه دو نفر بخوری و به سایز یه نفر لباس بخری... همین الان شروع کن... با یک اراده قوی... اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو آینه از خواب بیدار میشی...😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان اون خنده رو اشتباهی تایپ کردی  

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)

کی زایمان کردی 

دلشکسته  ک باشی...ساده ترین حرف ها اشکت را در می اورند...دلشکستگی پیچیده نیست...یک دل،یک آسمان،یک بغض از آرزو های ترک خورده                                                         ...به  همین سادگی...                    دلشکستگی هایم را زیر دوش حمام میبرم...    بغض هایم را زیر شر شر آب داغ میترکانم...                       تا همه فکر کنند                          قرمزی چشمانم از دم کردن حمام است...                دلشکستگی درد دارد معنا ندار 

دقیقا نوزادی دخترم اوردی جلو چشمم فقط رژیم الرژی و رفلاکس بگیر دارو چی دادن مولتیوم ونکسیوم موثر ترینه

کاربر ۹۶ هستم بخاطر شرکت تاپیک گرونیی تعلیق شدم😑دوست عزیز من اینجا نیومدم امتحان املا بدم ک تا پست میزارم بجای توجه ب متن غلط املایی میگیری مهم مفهومو منظور ک درست ادا بشه بدم میاد از این کار لطفا ب املا نوشته هام کار نگیرید با تچکر😊

من دخترم ب پروتئین گاوی حساسیت داشت اگزما میزد

تاپیک حس ششم میبینم تشنج میکنم😐   مامانم میگه با رفیق ناباب نگرد😌        نمیدونه من خودم رفیق ناباب همم😎 نی نی یار جان کاش قبل ترکوندنم میگفتی پست سیاسی ممنوعه مگه نمیدونی من آلزایمر دارم 😐 

رفلاکس حدود چهارماهگی برطرف میشه ب شرطی ک خودت تو تغذیه رعایت کنی

اصلا لبنیات گاوی مصرف نکن حتی گوشت گاو و گوساله هم مصرف نکن

چ دارویی میدی

حتما ریفلاکسشو درمان کن چون ممکنه دیگه بچه شیرخودتو نخوره

اللّهم عجّل لولیک الفرج

وای وای واااااای یاد بختی های خودم افتادم😭😭😭دارو نمیخوره؟؟؟؟دختر منم دقیقا همین طوره.دارو میخوره لانزاکتو 15 میلی هر صبح ناشتا نصف کپسول نه بابا حالا حالاها دستت ممکنه بند باشه😐😐😭دختر من که یه سالشه.اما این دارو عالیه عاااااالی اگه نخوره من بدبختمممممم

میشه واسه حل شدن مشکلم صلوات بفرسی،زندگیم بدجوری بهم ریخته اس.دعا کنین دشمن شاد نشم.قلبم داره میترکه