2777
2789
عنوان

مامانا به بچه هاتون خوراکی خونگی سالم چی میدین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 20 پست
دستور در نت خست دیگه یه پیمانه آرد با قاشق مربا خوری بگین پودر و یه قاشق شکر مخلوط بعد کره آب شده ...

اخه تنوعش زیاده ،،فقط تو ماهیتابه درست میشه؟؟تو فرنمیشه؟

تازه ملتفت شدم که:هرچه دلم خواست نه آن می شود.. هرچه خدا خواست همان میشود 🤗 🤗 من حسابم ز همه مردم این شهر جداست... من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست...... خدایا خودت که جریان ومیدونی... الهی آمین 🤲🤲🤲 
من خودم هر دفعه در نت میزنم بزن مشکوفی میاره مثل دنت زعفرانی میشه

اهان..مرسی خانمی

تازه ملتفت شدم که:هرچه دلم خواست نه آن می شود.. هرچه خدا خواست همان میشود 🤗 🤗 من حسابم ز همه مردم این شهر جداست... من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست...... خدایا خودت که جریان ومیدونی... الهی آمین 🤲🤲🤲 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا حفظش کنه برات

ممنونم عزیزم🙏

همچنین قند و نبات شمارو😍

اگه بچتون بخور هستن و چیزهای شیرین دوست دارن.دسرهای خوشمزه و آسون و زود آماده شویی تو گوگل سرچ کنید هست با توجه ب علایق بچتون براش درست کنید.برای مثال حلوا.توپک های خرمائی و شکلاتی.پنکیک با موز و نوتلا.دسرهای زعفرانی و وانیلی.پیراشکی و دونات.زیادن این مدلی ها

ممنونم عزیزم🙏 همچنین قند و نبات شمارو😍 اگه بچتون بخور هستن و چیزهای شیرین دوست دارن.دسرهای خوشمز ...

ممنونم مهربون