تازه ملتفت شدم که:هرچه دلم خواست نه آن می شود.. هرچه خدا خواست همان میشود 🤗 🤗 من حسابم ز همه مردم این شهر جداست... من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست...... خدایا خودت که جریان ومیدونی... الهی آمین 🤲🤲🤲
دستور در نت خست دیگه یه پیمانه آرد با قاشق مربا خوری بگین پودر و یه قاشق شکر مخلوط بعد کره آب شده ...
اخه تنوعش زیاده ،،فقط تو ماهیتابه درست میشه؟؟تو فرنمیشه؟
تازه ملتفت شدم که:هرچه دلم خواست نه آن می شود.. هرچه خدا خواست همان میشود 🤗 🤗 من حسابم ز همه مردم این شهر جداست... من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست...... خدایا خودت که جریان ومیدونی... الهی آمین 🤲🤲🤲
من خودم هر دفعه در نت میزنم بزن مشکوفی میاره مثل دنت زعفرانی میشه
اهان..مرسی خانمی
اگه بچتون بخور هستن و چیزهای شیرین دوست دارن.دسرهای خوشمزه و آسون و زود آماده شویی تو گوگل سرچ کنید هست با توجه ب علایق بچتون براش درست کنید.برای مثال حلوا.توپک های خرمائی و شکلاتی.پنکیک با موز و نوتلا.دسرهای زعفرانی و وانیلی.پیراشکی و دونات.زیادن این مدلی ها
ممنونم عزیزم🙏 همچنین قند و نبات شمارو😍 اگه بچتون بخور هستن و چیزهای شیرین دوست دارن.دسرهای خوشمز ...
ممنونم مهربون