2777
2789
عنوان

مثل روز برام روشن بود

198 بازدید | 11 پست

که تاپیک چادری ها فرشته اند تعطیل میشه.اون بنده خدا که چیزی نگفته بود چرا تاپیکش ترکید

تماشا کردن شغل دوم اکثر ماهاست؛البته اگر قضاوت کردن را شغل اول مان حساب کنید

چی گفته بود مگه؟

🍀به خاطر { زن بودن } به خودتون افتخار کنید👌🍁        🍀شما « ریشه خانواده» و« اساس جامعه »هستید.. 💫💟       من به عنوان متخصص در زمینه👈بیماری های زنان و مامایی🤰🌱   بهتون کمک میکنم سالم زندگی کنید.♂️♀️         

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کدوم تاپیک؟

یکی اومد تاپیک زد درباره چادر .خلاصه ی حرفش این بود که همه چادریا خوب نیستند همه مانتویی هام بدنیستند مهم اخلاق وانسانیت.یه مشت عقده ای زدند ترکوندند

کدوم تاپیک؟

امضاتوخوندم قدرمامانتوبدون عزیزم.کاش اون لحظه ای که نوشتتی واسه من میشداتفاق بیفته.کاش بری الان مادرتوبغل کنی وبدونی بزرگترین نعمت دنیاپیشتع.ببخشین یهودلم گرف

وزن اولیه۱۰۶☠️بعدزایمان۹۶🤨بارژیم۸۳😉الان۸۲🫠هدف اول۷۹.۹😍هدف دوم۷۷😍😍هدف سوم۷۵😍😍😍هدف آخر۶۸کیلوگرم🤩🤩فعلا۷۷وخورده ای🥲یکم دیگه این امضاموعوض میکنم.........گفته بودم یکم دیگه امضاموعوض میکنم وزن۱۴بهمن۱۴۰۲ ۷۵کیلو😍😍😍😍😍پیش بسوی ۶۸کیلو🤭😘😘😍😍😍😍

هرچند من اصلا اون تاپیک‌و ندیدم

ولی این همه تاپیک مخالف میترکه، یه بارم این بترکه

اشکال نداره☺ هروقت تو یه تاپیک بحث پیش بیاد نی نی یار خودش تاپیکو تعطیل میکنه... اینم که شما میگین عنوانش جنجالی بود دیگه.

🖤

یکی اومد تاپیک زد درباره چادر .خلاصه ی حرفش این بود که همه چادریا خوب نیستند همه مانتویی هام بدنیستن ...

اهان 

پروفایلم عکس یه دختره افغانستانی هست اینو میگم ک بفهمین همه مون همینطوری خوشگلیم😁🇦🇫

منم.. یکی ریپلایم کرده بود تا اومدم بخونم دیدم تعطیله😬😠... چ ربطی ب عنوان داره بیاد تو تاپیک یه سرک بکشه هیچ کس حرف بدی نزده بود.. خیلی محترمانه داشتن نظر میدادن

آدما مثل پیاز، لایه لایه اَن 
منم.. یکی ریپلایم کرده بود تا اومدم بخونم دیدم تعطیله😬😠... چ ربطی ب عنوان داره بیاد تو تاپیک یه سر ...

اره واقعا.تو این سایت دست به گزارششون خوبه.منم داشتم نظراتو میخوندم

امضاتوخوندم قدرمامانتوبدون عزیزم.کاش اون لحظه ای که نوشتتی واسه من میشداتفاق بیفته.کاش بری الان مادر ...

وای عزیزم دل منم گرفت خدا بهت صبر بده امضام جنبه شوخی داشت 

پروفایلم عکس یه دختره افغانستانی هست اینو میگم ک بفهمین همه مون همینطوری خوشگلیم😁🇦🇫
وای عزیزم دل منم گرفت خدا بهت صبر بده امضام جنبه شوخی داشت 

میدونم عزیزم فقط دل منم خواس خدامادرپدرتوبرات نگه داره خوش باشی گلم

وزن اولیه۱۰۶☠️بعدزایمان۹۶🤨بارژیم۸۳😉الان۸۲🫠هدف اول۷۹.۹😍هدف دوم۷۷😍😍هدف سوم۷۵😍😍😍هدف آخر۶۸کیلوگرم🤩🤩فعلا۷۷وخورده ای🥲یکم دیگه این امضاموعوض میکنم.........گفته بودم یکم دیگه امضاموعوض میکنم وزن۱۴بهمن۱۴۰۲ ۷۵کیلو😍😍😍😍😍پیش بسوی ۶۸کیلو🤭😘😘😍😍😍😍
میدونم عزیزم فقط دل منم خواس خدامادرپدرتوبرات نگه داره خوش باشی گلم

ممنونم دلم خیلی گرفت متاسفم اگه ناراحت شدید