2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یکاری رو شروع کردم با شوهرم رفتیم ی شهر دیگه اموزش دیدم نزدیک ۱۰ تومنم خرج وسایل کارم شد اما ال ...

خب راجبش تحقیق نکرده بودی؟چرا شروع کردی اصلا عزیز من وقتی علاقع ای نبود کم هزینع هم نیست

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

گلم من دوستم اموزش حرفا ای میده ۵٠٠ لوازماشم تازه خیییلی انچنانی حساب کنی میشه ۵٠٠  

من کلاس 15 تومن هم شنیدم. بستگی به محل و مربی داره 

اگه از خدا نی نی میخواین بخونین🌷🤲🌷 مادر یا پدر شدن سخت ترین مسئولیتیه که یه آدم میتونه قبول کنه. شما باید اونقدر رفتار و افکارتون بالغ باشه که بتونید یه"انسان" رو پرورش بدید. به خودتون یادآوری کنید همه ی آدم ها لازم نیست بچه داشته باشن. خواهش میکنم تا وقتی از آرامش و سلامت خودتون و  زندگی دو نفره تون مطمئن نشدین یه طفل معصوم به دنیا اضافه نکنید. من زوجی رو میشناسم که ده سال درمان و نذر و نیاز کردن تا خدا بهشون یه پسر داد و الان پسرشون افسرده ست... انشاالله اگه قراره فرزند سالم و شادی داشته باشین خیلی زود آرزوتون برآورده شه✨✨✨
ده توووومن یکم گنده نیومدی ؟؟؟؟

به ریال میگه فک کنم🥴

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://ninisite.co/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤

بنظر من ادامه بده. براش خرج کردی چه پول چه زمان. خیلی هم کار قشنگیه. 

اگه از خدا نی نی میخواین بخونین🌷🤲🌷 مادر یا پدر شدن سخت ترین مسئولیتیه که یه آدم میتونه قبول کنه. شما باید اونقدر رفتار و افکارتون بالغ باشه که بتونید یه"انسان" رو پرورش بدید. به خودتون یادآوری کنید همه ی آدم ها لازم نیست بچه داشته باشن. خواهش میکنم تا وقتی از آرامش و سلامت خودتون و  زندگی دو نفره تون مطمئن نشدین یه طفل معصوم به دنیا اضافه نکنید. من زوجی رو میشناسم که ده سال درمان و نذر و نیاز کردن تا خدا بهشون یه پسر داد و الان پسرشون افسرده ست... انشاالله اگه قراره فرزند سالم و شادی داشته باشین خیلی زود آرزوتون برآورده شه✨✨✨
گلم من دوستم اموزش حرفا ای میده ۵٠٠ لوازماشم تازه خیییلی انچنانی حساب کنی میشه ۵٠٠  

من ۱۵۰۰ دادم هزینه کلاس لوازمشم کامل یجا خرید کردم گرون شد اگه کم شده بود ک الان غمم نبود دلم واسه شوهرم میسوزه😔

❄❄❄❄❄

سعی کن حداقل اندازه خرجی که کردی در بیاری همه کارشون ممکنه دوس نداشته باشن عزیزم هیچ کاری اسون نیست شما چون اول کاری به نظرت سخته کم کم که حرفه ایی بشه اسون میشه برات پول که بگیری ذوق میکنی ادامه میدی 

اقا اموزشش کلا یه ساعته خخخخخ چرا گنده میاییم مربیشم هر کی میخواد باشه جاشم مهم نی خخخخ خدایا منو بک ...

اره دروغ میگیم بیخیال  😕😕 حوصله بحث ندارم بخدا😭

❄❄❄❄❄
حالم خوب نیست باید ب شما هم ثابت کنم راست میگم؟😭خدایا منو بکش 

شوخی کردم حال وهوات عوض شهههه چقدر سخت میگیری زندگی رو  عزیزم🥰🌹🌹🌹

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://ninisite.co/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤
اقا اموزشش کلا یه ساعته خخخخخ چرا گنده میاییم مربیشم هر کی میخواد باشه جاشم مهم نی خخخخ خدایا منو بک ...

قربونت بشم دلیل نمیشه شما ده جا رو هم دیده باشی بقیشون هم عین اون باشن. چیزی که من میگم آموزش چند روزه ست و همین مبلغ تو شمال تهران. بنظرم خیلی قشنگ نیست چون ندیدیم بقیه رو به گنده گویی و دروغ خطاب کنیم