2777
2789
عنوان

خواهش میکنم بیاین واجبه

260 بازدید | 20 پست

خانوما ماری جوانا 

هرکس واسه اولین بار بکشه معتاد میشه ؟

خطرناکه  ؟

خواهش میکنم کمکم کنید استرس دارم 

کاربر قدیمی ام 🙃                                میخوای ثابت کنم😌                                                                                                ۱=عاشق عکس هستین          ۲=کوکو کتلت زیاد درست میکنید                     خلاصه از زمان همون وقیح منم هستم ✌      🚫 لایک نکن مچکر 🚫          

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماری جوانا همون گُله ؟

باچی میکشن ؟

چه بویی داره ؟

کاربر قدیمی ام 🙃                                میخوای ثابت کنم😌                                                                                                ۱=عاشق عکس هستین          ۲=کوکو کتلت زیاد درست میکنید                     خلاصه از زمان همون وقیح منم هستم ✌      🚫 لایک نکن مچکر 🚫          
فك نكنم با يبار چيزي بشه،كي مصرف كرده؟؟

یکی از عزیزام 😢😔

کسی میتونه بپرسه واسم ؟ببینه چه بویی داره ؟

این یکم بوی تندی میده 

بچه ها ببخشید اسی ببخشید یه سوال خارج از موضوع چرا من نمیتونم تو بعصی تایپیکا پست بذارم هرکاری میکنم ارسال نمیشه ده بار امتحان کردم😭

هرکی امضای منو دید دعا کنه به عشقم برسم 😢😢😢😢🙏حاجتروا بشید انشاله🥺🙏
واس اولین بارمعتادنمیشه اماجذب وکشش داره ادمومیکشونه سمت خودش بعدش معتادمیشه

چه بویی داره ؟

بچه ها ببخشید اسی ببخشید یه سوال خارج از موضوع چرا من نمیتونم تو بعصی تایپیکا پست بذارم هرکاری میکنم ...

کلا خارج شو دوباره وارد شو من گاهی اینجور میشم

لطفا لایک نکنید ، لایک نکنیددددد آفرین لایک نکنید🙃

اعتیاد نداره مثل نیکوتین ولی می تونه براش عادت بشه

البته نه با یه بار مصرف

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید