یه مدلش هست تخم مرغ داره .من بدون تخم مرغ رو درست کردم.
شیر رو میذاریم بجوشه.به ازای هر دو لیوان شیر، سه چهارم لیوان یا ۱۵۰ گرم شکر و یک قاشق چای خوری ثعلب در نظر میگیریم شکر و ثعلب رو که با هم مخلوط کردیم کم کم به شیر در حال جوش اضافه میکنیم و هم میزنیم تا زمانی که مخلوط کمی غلیظ بشه از حرارت میداریم و کمی گلاب و زعفران اضافه میکنیم اجازه میدیم به دمای محیط برسه .بعد داخل فریزر میذاریم و هر ۴ یا پنج ساعت هم میزنیم تا وقتی کاملا غلیظ بشه.بعد بهش زعفران پسته و ... اضافه میکنیم