2777
2789
عنوان

سودای پوست

8823 بازدید | 14 پست

یکی از اقواممون دچار سودای پوستی شده دکتر هم رفته و از داروی دکتر استفاده می کنه اما همین که یکم خوب میشه و مصرف داروها رو قطع می کنه  سودا بدتر برمی گرده

شما راهکاری برای رفع سودای پوست دارین یا کسی رو دیدین که این مشکل رو داشته باشه و کاملا خوب شده باشه؟

اما تو تغییر نکن! تو خودت باش و نشان بده آدمیت هنوز نفس می کشد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی پوستش چجوری میشه

اول پوست صورت لکه های قرمز میزنه بعد یه مدت همون لکه ها متورم و خشک میشن گاهیم ترک می خورن

اگه در رسیدگی بهشون سهل انگاری بشه گسترش پیدا می کنن

چه شکلیه؟ منم اطراف چونم لک میزنه اون نیست؟

نشونه هاشو تو پست های بالاتر گفتم

واسه شما چطور لکه هایی میزنه؟

اول پوست صورت لکه های قرمز میزنه بعد یه مدت همون لکه ها متورم و خشک میشن گاهیم ترک می خورن اگه در ر ...

پسوریازیس نیست ؟ ک تو فصلای سرد بیشتر میشه بیشتر رو زانو و گردنه با پماو بهتر میشه

https://abzarek.ir/service-p/msg/1327830
 پسوریازیس نیست ؟ ک تو فصلای سرد بیشتر میشه بیشتر رو زانو و گردنه با پماو بهتر میشه

فکر نمی کنم دکترش که می گفت سوداس

البته رو دست و پا شدیدتره ولی صورت کمتر

یه پماد دست ساز استفاده می کنه که اگه مصرفش قطع بشه دوباره برمی گرده الان مدت زیادیه که همون پماد رو استفاده میکنه ولی خب کاملا خوب نشده برمیگرده همش

قرمز و پوسته پوسته انگار زیر پوست خون جمع شده باشه و روی پوست پوسته سفید و خشک

نمیدونم سودا هست یا نه

ممکنه اگزما هم باشه 

از مرطوب کننده یا وازلین استفاده می کنین؟