2777
2789

بعد موعد مثبت شده باشه و باردار باشه

یا باردار باشه و بی بی چک اصلا نشون نده؟

چند روز بعد تاخیر مثبت شدین؟

خدایا شکرت♥

من ۱۳روز بعد تاخیر تازه یه هاله کمرنگ انداخت

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چون دوره هام همیشه بی حساب کتاب بود موعد مشخص نداشتم اما دو تا بی بی زدم منفی بود ولی آزمایش مثبت. حدود پنجاه روز از اولین روز آخرین پریود گذشته بود

شهدا شرمنده ایم 😢
خودت کی بی بی چکت مثبت شد؟

مندقیق ی هفته از موعدم که گذشت تازه بی بی زدم که همون لحظه دو خط پر رنگ شد..زودترتست نکرده بودم

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

جدی؟؟ یعنی تا ۱۳ روز بی بی چک سفیده سفید بود؟؟؟

نه چون پریودیم تنظیم نبود و همیشه ۱۲ ۱۳ روز ازم میگذشت زیاد پیگیر نبودم..دنبال خونه تکونی عید بودم وحشتناک کمر درد داشتم گفتم حالا یه بی بی چک بذارم بعد ادامه کارامو بدم .بی بی گذاشتم و بعد از چند دقیقه یه هاله کمرنگ که فقط تو نور اونم به زور دیده میشد افتاد.رفتم آزدادم گفت منفیه.دوروز بعدش رفتم که مثثبت شد

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.
موعدات منظم بود؟؟ قبلش سابقه تاخیر نداشتی؟ چندوقت اقدام بودی؟

چرا پیش میومد چند روز تاخیر داشته باشم..

ماه ۶ اقدام باردار شدم گلم

ماه پنج اقدام به اصرار خودم رفتم عکس رنگی لوله هام کاملا باز بود ولی ماه بعدش باردار شدم من فک کنم عکس رنگی تاثیر داشت واسم

دارو اینا هم نخوردم

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

چرا پیش میومد چند روز تاخیر داشته باشم.. ماه ۶ اقدام باردار شدم گلم ماه پنج اقدام به اصرار خودم رف ...

اره خیلیا بعد عکس رنگی حامله شدن..

ان شاءالله صحیح و سالم بغلش بگیری

من تا حالا سابقه تاخیر نداشتم.دو سه روزه از موعدم میگذره

برام دعا کن حامله باشم

انتظار واقعا سخته

خدایا شکرت♥