2777
2789

پسرم 27 روزشه 

خیلی گریه میکنه اگر سینم شیرنداشته باشه نمیخوره ولی پستونک بدی میخوره چیکار کنم شیرم کمه شیرو پودرم میخورم برای افزایش شیر دوست داره همش سینم تو دهنش باشه موقع خواب همش دهنش دنبال شیرِ

شیرخشکم دوبار در شبانه روز میدم درکل 60تا 

پسرم اولش وزنش 2300بود الان شده 2700 دکتر گفت 300گرم کمه خیلی ناراحتم چیکار کنم تپل بشه 

چیکار کنم گریه نکنه زیاد 

چیکار کنم شیرم زیاد بشه

بچت کولیک داره به خاطر همین دوس داره سینه رو همش مک بزنه ربطی به اندازه شیرت نداره 

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم ابنجوری بودم ..چیکار کنیم شیرمون کمه انقدر چیز میز خوردم شدم 2 برابر😕

‏هنوز شادى اون صبحهايى كه بابام بيدارم ميكرد ميگفت بيا از پنجره بيرونو نگاه كن، برف اومده، رو تو قلبم احساس ميكنم❤💗
حتما کپسول شیر افزا بخور  قطرش فایده نداره .کمپوت آناناس ورانی زیاد بخور

یه قرص سبز روزی یه دونه دکتر داد

اصلا تاحالا شیرم سر نرفته طفلی بچه م الا بهش شیرخشک دادم خوابید خوابش نمیبرد

مهم ترازهمه خواب.بعدش خورشت کرفس.کاهو.آبگوشت.اگه زیادگریه میکنه شایدکولیک داره

هیچ کس اشکی برای مانریخت هرکی بامابودازما گریخت چندروزیست حالم دیدنیست حال من ازاین وآن پرسیدنیست گاه برزمین زل میزنم گاه برحافظ تفال میزنم حافظ دانافالم راگرفت یک غزل امدکه حالم راگرفت مازیاران چشم یاری داشتیم خودغلط بودانچه میپنداشتیم
یه قرص سبز روزی یه دونه دکتر داد اصلا تاحالا شیرم سر نرفته طفلی بچه م الا بهش شیرخشک دادم خوابید خو ...

من به چند نفر این کپسول رو گفتم امتحان کردن بعد دو سه روز جاب میگیری من هر قت کپسول رو میخوردم اونقدر شیرم زیاد میشد میدوشیدم میریختم تو شیشه .وقتی میخواستم بچه رو بزارم پیش مامانم برم جایی یه روز قبلش کپسول میخوردم که فرداش شیرم زیاد شه وبدوشم قشنگ یه شیشه پر میکردم.جواب گرفتی واسه حاجتم دعام کن.