2777
2789
عنوان

سوالات آرایشی و سلامت پوست و مو

67 بازدید | 11 پست

بنده به عنوان یه مدرس فنی حرفه ای حاضرم رایگان به سوالات آرایشی و سلامتی شما درباره مو جواب بدم.  سوالی داشتین بپرسین

یه مادر گیتاریست و آرایشگر، دانشجوی اقتصاد و عاشق همسرم و زندگی سه نفرمون😍🧿 

صورتم پوسته میده چیکارش کنم خوب بشه؟ کرم ابرسان وازلین پماد ویتامینه همه اینارو استفاده کردم فایده نداشت مخصوصا اطراف بینی

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صورتم پوسته میده چیکارش کنم خوب بشه؟ کرم ابرسان وازلین پماد ویتامینه همه اینارو استفاده کردم فایده ن ...

عزیزم از ماسک های تقویتی زرده تخم مرغ و عسل که توی بازار هسسست استفاده کنین

عزیزم واسه جلوگیری از چین وچروک صورت چی خوبه لستفاده کرد مخصوصا اطراف چشم؟؟ من خودم هر دوسه روز ی با ...

انگور و عسل

سفیده تخم مرغ

پوره هلو

آواکادو

اینا کلازن ساز هستن میتونی استفاده کنی

کرم مرطوب کننده ایرانی چه مارکی خوبه؟ چرب نباشه اصلا

برند سوپکس یه آبرسان تخصصی آلوورا داره اصلا چرب نمیکنه پوست رو

عزیژم من ابله گرفتم زخم شده حالا دستم میخوره کنده میشه زیرش یکم گوده و قرمزه چیکار کنم

جوش شیرین بزنین روی آبله ها ولی اگه زخم شدن یاس هندی بخرید دم کنین بزنین