2777
2789
من بارداری اولم از قبل از موعد میزاشتم منفی بود، تا هفت روز بعد از تاخیر هم باز منفی بود ولی یهو دو ...

سلام عزیزم... واقعا نه روز مونده مثبت شد و باردار بودی؟ مال من ۷ روز مونده به موعد یه خط پررنگ صبح زود انداخت‌ اما میگن کاذبه

برام دعا کنید ۱۴۰۲/۲/۲ برام معجزه اتفاق بیفته و خدا صدام رو بشنوه.تو رو خدا به انرژی مثبتتون نیاز دارم.   
سلام عزیزم... واقعا نه روز مونده مثبت شد و باردار بودی؟ مال من ۷ روز مونده به موعد یه خط پررنگ صبح ز ...

سلام عزیزم ،بله نه روز مونده بود و خط دوم خیلی کمرنگ بود هنوز،مال شما اگه پررنگ هم بوده که جای شکی نیست . انشاالله خیره و مبارک باشه.

💗💗💗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم ،بله نه روز مونده بود و خط دوم خیلی کمرنگ بود هنوز،مال شما اگه پررنگ هم بوده که جای شکی ن ...

فدات عزیزم عکسشو بذارم اینجا ببینی؟

برام دعا کنید ۱۴۰۲/۲/۲ برام معجزه اتفاق بیفته و خدا صدام رو بشنوه.تو رو خدا به انرژی مثبتتون نیاز دارم.   
بذار عزیزم ،چند دقیقه بعد خط دوم رو دیدی؟

عزیزم زیر ۳  دقیقه دو تا خطش پر رنگ شد با ادرار اول صبح خیلی سریع!

بذار عزیزم ،چند دقیقه بعد خط دوم رو دیدی؟

انقدر سر کاریه این بی بی چک که عمرا دیگه بذارم!

الدنگگگگ!  

اگه مشکل هورمونی چیزی نداشته باشید مثبته عزیزم،انشاالله هر چی خیره براتون پیش بیاد

فدات عزیزم مشکل هورمونی که ندارم چک اپ کامل دادم هیچی کم و زیاد نبود