2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نخیرم  من خوشگلم😂😎

خوشگلا چقد زیاد شدین خخخ منم نه اینکه بگم‌زشتم ولی خب بینی مو عمل کردم‌تا قشنگ بشه صورتم شاید بگم‌من ازینم خوشگلترم ولی این از همون موقع که بدنیا اومده تا الان  خوشگله اخه چراااااا بعضیا باید عمل کنن خوشگل بشن بعضیا زیباییشون طبیعی باشه اخه این انصافه 😑😑😑

😁 جیگره ی هفتس نامزدیمون رسمی شده  حسابش و کن دیگ😁 ولی خب مراسم هیچ لعنت به کرونا

ببخشید تو کرونا عقد کردین ؟

حالا که امضامو خوندی میشه یه صلوات برای ازدواج خوب خواهرم بفرستین من سنم کمه اما نگرانم برای همه چیز و همه کس تورو خدا صلوات بفرستین خدا بهم آرامش بده,ان شاالله خدا بهتون سلامتی بده
خوشگلا چقد زیاد شدین خخخ منم نه اینکه بگم‌زشتم ولی خب بینی مو عمل کردم‌تا قشنگ بشه صورتم شاید بگم‌من ...

عوا کاش عمل نمیکردی گلم😃😕عاخه چرااااا😢

من قهرمان زندگیم رو توی آینه می‌بینم😎✌🏼
ببخشید تو کرونا عقد کردین ؟

نه عقد نیستیم

میگم که میخواستیم ی مراسم بگیرم رسم دارن

هرچند ما مخالف بودیم

ولی کلا منتفی شد یجورایی به نفع ماشد

چون مارسم نداریم میگیم نامزدی کسی نفهمه بهتره

نه عقد نیستیم میگم که میخواستیم ی مراسم بگیرم رسم دارن هرچند ما مخالف بودیم ولی کلا منتفی شد یجور ...

اها پس مثل منی

من استرس عقد و دارم تو این شرایط

حالا که امضامو خوندی میشه یه صلوات برای ازدواج خوب خواهرم بفرستین من سنم کمه اما نگرانم برای همه چیز و همه کس تورو خدا صلوات بفرستین خدا بهم آرامش بده,ان شاالله خدا بهتون سلامتی بده
خو با عمل خوشگلتر شدم خخخخ بینیم تو بچگی شکسته بود یکم انحراف داشت برا همین عمل کردم 😊😊

خوشبحالت 🙃