2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگاه نکن خیلی بده☹

کجاش بلده فیلم به این خوبیه فیلم های ایرانی همش اشغال هستن من عاشق این فیلم هستم یه قسمتش هم از دست ندادم

خانم هستم نام کاربریم اسم شوهرمه اینقد همتون به کاربری من گیرندید ممنون
اره خیلی عوضیهه ولی خدای از حق نگذریم با کلاس هست‌ خیلی 

و بسیار موذی😑دیشب دوباره بعد اینکه مسمومشون کرد هالیت داشت پشتش در میومد دلم میخواست تلویزیونو بشکنممم

من یه دریا ریختم پا گلم پلاسید نمیدونم چپ افتادم با خودم برا چی :(: 
و بسیار موذی😑دیشب دوباره بعد اینکه مسمومشون کرد هالیت داشت پشتش در میومد دلم میخواست تلویزیونو بشکن ...

😂😂😂😂😂😂

هالیتو میخوام له کنم 

مردک ماست😕😂

تو کار مادلینگ هستم🌸
کجاش بلده فیلم به این خوبیه فیلم های ایرانی همش اشغال هستن من عاشق این فیلم هستم یه قسمتش هم از دست ...

خیلی اثر بدی رو مغز و روان و کانون خانواده میذاره تو متوجه نمیشی تو ضمیر ناخوداگاهت اثر مخرب داره وگرنه چرا باید کانالی که برای خودشون کارتی هست (مثل شبکه های فیلم های مستهجن)رو بیست و چهار ساعته برای ما مفت و مجانی پخش کنن؟من با چشم پاشیدن زندگیایی رو دیدم که فکرشم نمیکردی 

من یه دریا ریختم پا گلم پلاسید نمیدونم چپ افتادم با خودم برا چی :(: 
خیلی اثر بدی رو مغز و روان و کانون خانواده میذاره تو متوجه نمیشی تو ضمیر ناخوداگاهت اثر مخرب داره وگ ...

فعلا که رو کانون خانواده ما تاثیر نداشته خیلی هم خوبه تواین روزای کرونایی

خانم هستم نام کاربریم اسم شوهرمه اینقد همتون به کاربری من گیرندید ممنون
كجاشو نمي دوني بگو برات توضيح بدم 

ببین عزیزم اون قسمت های اول که چجوری عشق الیهان و زینب شروع شد و چجوری شد هالیت و اندر جدا شدن و هالیت و ییلدیز ازدواج کردن

تو کار مادلینگ هستم🌸
ببین عزیزم اون قسمت های اول که چجوری عشق الیهان و زینب شروع شد و چجوری شد هالیت و اندر جدا شدن و هال ...

زينب تو شركت هاليت كار مي كرد اونجا با عليهان اشنا شد 

اندر از اول مي خواست طلاق بگيره اندر به ييلديز پول داده بود تا مخ هاليتو بزنه بعد هم بره گم و گور شه كه بتونه موقع طلاق يه پولى از هاليت بگيره ولى موفق نشد و ييلديز با هاليت ازدواج كرد