2777
2789
عنوان

خانما کی الان بارداره؟ چند هفته؟ و آیا ترک بارداری دارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1612 بازدید | 74 پست
بابا همون اول به دکتر گفتم گفت اگه بخواد ترک بخوره میخوره به کرم و اینها نیست .  الان ۳۱ هفته ه ...

کرم بزن دکتر من گفت کرم بزن من زدم خیلی کم ترک خورد ولی بعدش حوصلم نکشید کلا ترک خورد 

بزن نزار ترک بخوره حداقل خورد هم کم بخوره 

دکترتو دوستدارم خخخخ همه دکترا میگن چرب کن 

⁦♥️⁩سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ⁦♥️⁩خوشبخت خوشبختم ،😍⁦❣️⁩سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ⁦❤️⁩کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم⁦🤦🏻‍♀️⁩ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هفته هفدهمم الان یکی دو تا ترک ریز چند روزه روی شکمم زده 

وای از هفته ۱۷ حتما نینی ماشالله بزرگه . من شکمم خیلی کوچولو بود به خاطر ویارم و اینکه استراحت مطلق بودم و کسی نبود بهم برسه صبح تا شب تو خونه تنها بودم و نمیتونستمم واسه خودم غذا بپزم بخورم . تازگیا شکمم دراومده

چایی خیلی دلم میخواد اما میگن ضرر داره آخه؟؟

من چایی زیاد میخوردم تا دوماه پیش تاالان مشکلی نداشتم ولی ترک دارم هندونه هم زیاد میخوردم بازم ترک دارم 

چایی کمرنگ بخور با یدونه قند 

⁦♥️⁩سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ⁦♥️⁩خوشبخت خوشبختم ،😍⁦❣️⁩سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ⁦❤️⁩کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم⁦🤦🏻‍♀️⁩ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍
من چایی زیاد میخوردم تا دوماه پیش تاالان مشکلی نداشتم ولی ترک دارم هندونه هم زیاد میخوردم بازم ترک د ...

والا من خودمم برخلاف قبل از بارداریم کلی چایی میخورم . مخصوصا اون اوایل خیلی بهم میچسبید . اما با عذاب وجدان میخورم دیگه . شما هفته چند ترکات شروع شد؟؟؟؟؟ الان هفته چندی؟

والا من خودمم برخلاف قبل از بارداریم کلی چایی میخورم . مخصوصا اون اوایل خیلی بهم میچسبید . اما با عذ ...

من قبلا چایی دوست نداشتم بارداری چایی دوستداشتم زیاد اونم تا دوماه پیش 

از هفته 21 واضح فهمیدم حرکاتشو الان هفته 37ام 

من سر بارداری اولم با اینکه کرم ضد ترک میزدم زیر بغلم شکم پلو سینه پاهام تا زیر زانو از پشت ترک خورد ...

چه مارکی میزدی؟ چجوری میزدی؟؟؟ میگن روزی ۲ بار باید زد تا آخر 

کرم بزن دکتر من گفت کرم بزن من زدم خیلی کم ترک خورد ولی بعدش حوصلم نکشید کلا ترک خورد  بزن نزا ...

نه این از همون اول گفت خودتو خسته نکن . ولی من بازم بعضا میزدم گفتم بهتر از هیچیه😶