2777
2789
بعد زایمان چجوری همه چیو تنظیم میکردین که هم به بچه برسم؟ همه به کارای خونه؟ هم به همسری هم به خودم ! فعلا فقط به بچه میتونم برسم !
روال زندگیمو از دستم در رفته ! تازه 1 ماهشه!
میدونم درست میشه اما چجوری به همش برسم؟ با چه برنامه ای به همش میرسیدید؟ تورو خدا تجرباتتون رو بگین کمکککککککککککک!
خدای مهربونم خودت مراقب دختــــــــرام و خـــــــــانواده ام باش!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی که نی نی خوابه غذا رو بار بذار و کارهایی که سر و صدای زیدای ندارن رو انجام بده و بعد که بیدار شد بدش دست همسری و کارهای پر سر و صدا رو انجام بده عزیزم فعلا خیلی زوده من پسرم 5 ماهشه تازه میتونم به کارام برسم زمانی که گردنش کاملا تحت کنترلش در اومد میتونی بغلش کنی و بعضی از کارها رو انجام بدی یه کار دیگه هم این که بزارش تو کریرش و با خودت ببرش تو آشپزخونه اما مراقب جایی بزاریش که یه وقت خدای نکرده روغنی آب غذایی چیزی نپاشه روش
میخواهمت تا عمق جان .دیوانه وار افسانه وار
اوایل رسیدگی به نی نی خوب بیشتره. من وقتایی که خواب بود به خودمو و خونه میرسیدم. هر چند که سخته. الان هم که دخترم 15 ماهشه کم میارم.

اگر عقایدتون با عقل و علم و تجربه جور درنمیاد اشکال از عقایدتون هست نه این موارد!!

اصلا بغلش نکن چون بعدها بغلی میشه و همش باید بغلش کنی وقتی خوابه یا ارومه کاراتو انجام بده و هر از گاهی بهش نگاهی بنداز که خیالتم راحت باشه
هموقتی با پسرکم بازی میکنم بهش میگم چق چق چق ، شوشولی شوشولی پسرکم قهقه میزنه چقد راحت میخنده به این کلمات بی معنی ...                                 حالا بعد از مدت ها دومی تو راهه آرزو می‌کنم هر چی صلاحه همون بشه، آرزو می‌کنم همه اونایی که دوست دارن زودتر بچه‌شونو بغل کنن
عزیزم تا قبل از 3 ماهگی بچه بغلی نمیشه اینو همه دکترا میگن هربار گریه کرد بغلش کن و آرومش کن و بعد از 3 ماهگی هر بار گریه کرد کنارش دراز بکش و دستاتو بگیر بالا و جلو چشماش تکون بده یا اسباب بازی هاش و آروم که شد بلند شو برو و دوباره که گریه کرد همین کارو انجام بده اولش سخته ولی کم کم عادت میکنه
میخواهمت تا عمق جان .دیوانه وار افسانه وار
بچه ها سلام ،می خواستم بگم تا نی نیتون بزرگ نشده کتاب قصه یا شعر رو از دست ندید
اتلیه تخصصی کودک همراه با شعر و قصه( ترجمه انگلیسی) برای اولین بار در تهران و ایران http://ninipics.blogfa.com/