2777
2789
عنوان

اغوشی

119 بازدید | 7 پست

اعوشیا یکی هستن یا واسه ماههای مختلف فرق دارن نینبم سه ماهشه میتونم ازش استفاده کنم

تورچم ایرانیام اذربایجانیام تورچ لر ایچینده وطن پرور ایچنده شرف لی اینسانیام
نه فقط واسه ماههای اوله من که واسه سیسمونیم خریدم اصلا بدردم نخورد بنظرم نخر چیز بدرد نخوریه

واسه کمر بچه اسیب نمیزنه میشینه چون دیگه نمیتونم رو شونم نگهش دارم خستم کرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خریدم نمیشه استفاده کرد اویزونه بچه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

از این آغوشی جدیدا بگیر که یه تیکه پارچه تریکو بزرگه 

اونا به کمر خودتم آسیب نمیزنه بچه هم راحته توش

هر مرحله ای از زندگيت نياز به توئى متفاوت داره . اگه مدتيه تو يك مرحله گير كردى شايد وقتشه كه تغييراتى در خودت ايجاد كنی 😉
از این آغوشی جدیدا بگیر که یه تیکه پارچه تریکو بزرگه  اونا به کمر خودتم آسیب نمیزنه بچه هم راح ...

بچه کمرش درد نگیره؟

بچه کمرش درد نگیره؟

نه اتفاقا فرم بدنش حفظ‌میشه 

من خودم بچه فامیلمون رو بستم به کمرم باهاش ۲_۳ ساعت موقع خرید تو بغلم اصن بیدار نشد بچه

هر مرحله ای از زندگيت نياز به توئى متفاوت داره . اگه مدتيه تو يك مرحله گير كردى شايد وقتشه كه تغييراتى در خودت ايجاد كنی 😉