2777
2789

سلام خانوما یه اقایی 28 ساله خواستگار خواهرم هستن والا خانوادم خیلی دودلن هنوز موندن گفتم اینجا یه نظر بپرسم شما بودین چی میگفتین.الان شرایطشو میگم

وزن اولیه 60😭وزن فعلی 64/500💜قد165🌹وزن هدف65 الی 70💖💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

28 ساله شغلشون ارایشگرهستن پدرشون خیلی سال پیش فوت کردن یه برادر بزرگتر دارن یه خواهر بزرگتر که ایشون طلاق گرفتن و با مادر و برادر زندگی میکنن بعد یه خواهر کوچیکتر از خودشون که متاهل هستن دارن از نظر شخصیت ادمای ساکت ارومی به نظر میان شر رو شور نیستن مادرشونم خانوم خوبی به نظر میاد رفتارشون با اون یکی عروس خوبه

28 ساله شغلشون ارایشگرهستن پدرشون خیلی سال پیش فوت کردن یه برادر بزرگتر دارن یه خواهر بزرگتر که ایشو ...

تا اینجا که مشکلی نیس باید رفت و امد باشه تا دستتون بیاد

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

تنها مسئله ای که دودل کرده شغلشون هست با خواهری که طلاق گرفته لطفا نیاین بگین به مطعلقه ها توهین میکنی نه ولی از قرار معلوم یکم تند و بددهن هستن با کل خانواده میگم و اینکه یه خاله ای دارن گیر داده بیا دختر منو بگیر ایشونم شدید مخالفن مادرشونم میگن دختر خیلی بدی هست و من هیچ وقت نمیرم خواستگاری اینارو ما از اینور اونور شنیدیم

از خود پسر که زیاد چیزی نگفتی؟

پسر خوب و سربه زیر به نظر میاد از اطرافیان تحقیق کردیم میگن مورد تاییده و پدرم از اخلاق و رفتار و منششون خوشش میاد فقط شغلش یکم یه جوریه بعد منو مادرمم از دختر خاله هه حس بد داریم بعدا شر نشه تو زندکیه ابجیم .میگن دختره بی حیاس زرت و زرت خودشو میچسبونه به پسره

اتفاقا این مورد دخترخاله مهم هست،چون فامیله نمیشه حذفش کرد از روابط فامیلی ،و این کاملا بستگی به‌پسر داره

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••