2777
2789
عنوان

کسی تو این شرایط رفته دندون پزشکی؟

362 بازدید | 25 پست

شوهرم بدجوری دندونش درد میکنه کلافه شده عفونت کرده .میگه میخام برم دندونمو عصب کشی کنم .بنظرتون خطرناکه؟😔هرچی میگم نرو میگه خیلی داغونم زده ب چشمو سرم درد میگیره

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره خود من ۶ عید رفتم کل شهرو گشتم تا یکی باز بود..درد زده بود به گوشمو سرمو فکم ناااابود بودم...رعایت کنه نوبت بگیره بیرون منتظر باشه نوبتش شد بره داخل...البته به من قرص داد تا عفونت خشک بشه

به نظرم باید بره ، جایی که رعایت میکنن ، اگر میخواد کرونا نگیره نفر اول در روز بره ، خواهرم دندانپزش ...

اینجایی که میخاد بره درمانگاهه دولتیه خیلی رعایت میکنن اما بازم من میترسم

اره اصن نمیتونه غذا بخوره اشکش در میاد 

میدونی عفونت دندون آدم رو میکشه ، بعد اصلا الان نیازی به عصب کشی نیست ، یه پانسمان میکنن و نهایت برش میدن عفونت بیاد بیرون و شایدم دارو بدن ، بعد برا عصب کشی برید

میدونی عفونت دندون آدم رو میکشه ، بعد اصلا الان نیازی به عصب کشی نیست ، یه پانسمان میکنن و نهایت برش ...

نمیدونم دقیق عفونت داره یانه باد نکرده اما اصن نمیتونه غذا بخوره فشار بیاد رو دندونش تیر میکشه 

من خواهر شوهرم چن روز پیش رفت گف همه چیزارو استریل میکنن نگران نباش دندون درد از کرونا بدتره

بازآ بازآ هرآنچه هستی بازآ💖💖گر کافر وگبر وبت پرستی بازآ / این دَرگه ما درگه نومیدی نیست💖💖صد بار اگرتوبه شکستی باز آ😥😥