یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
قرنطینه ایم چندان جالب نیست متاسفانه البته رو ب بهبودی خداروشکر
میشه بگید چه داروهایی استفاده میکن ؟ و اینکه بیمارستان یا خونه ؟ اگر رو به بهبودی هستن پس چرا میگید حالش جالب نیست
دلشکسته ک باشی...ساده ترین حرف ها اشکت را در می اورند...دلشکستگی پیچیده نیست...یک دل،یک آسمان،یک بغض از آرزو های ترک خورده ...به همین سادگی... دلشکستگی هایم را زیر دوش حمام میبرم... بغض هایم را زیر شر شر آب داغ میترکانم... تا همه فکر کنند قرمزی چشمانم از دم کردن حمام است... دلشکستگی درد دارد معنا ندار
عزیزم من تست ندادم ولی همه علائماشو داشتم تب.لرز.ازبین رفتن حس بویایی چشایی.کیپی بینی .کوفتگی.سوزش ...
چند روز طول کشید
دلشکسته ک باشی...ساده ترین حرف ها اشکت را در می اورند...دلشکستگی پیچیده نیست...یک دل،یک آسمان،یک بغض از آرزو های ترک خورده ...به همین سادگی... دلشکستگی هایم را زیر دوش حمام میبرم... بغض هایم را زیر شر شر آب داغ میترکانم... تا همه فکر کنند قرمزی چشمانم از دم کردن حمام است... دلشکستگی درد دارد معنا ندار