2777
2789

خونه مامانم بودم بعد تو حیاط بودن کار داشتم .مستاجرشون اومد بالا.منم پسرم سه ماهشه.هواستم قطره بدم گفت با قاشق میدی گفتم اره میترسم بپره تو گلوش.گفت من با قطره چکان میدم.گفتم خب بیا بده منم اتفاقا یادم رفته قاشق مخصوصش بیارم نصفش داد خورد تو نصف بقیه پرید تو گلوش و......

بچه ام رنگش سیاه شد نفسش رفت اونقد زدیم به کمرش هر دوتامون هول و شوک شدیم نمیدونم خدا  به خاطر کدوم کارم  دوباره پسرمو داد بهم .خیلی بد بود خیلی به سختی دنیا اوردمش18ماه التماس خدا کردم تا بهم دادش.الان رفتم تو شوک قیافش جلو چشامه زبونم لال همش میگم اگه...خودمو میکشتم.

میشه واسه کنجد تو دلم یه صلوات بفرستید تا سالم بیاد بغلم......خدایا شکرررررت

تو رو خدا مواظب کوچولوهاتون باشینمثل من بیاحتیاطینکنین.خیلی لحظهبدی بود.الان خوابه بغلم میترسم بزارم سر جاش و بخوابم..از ترسم به شوهرمم نگفتم.قلبم داره میترکه بخدا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دشمنای نی نیت ....قطره دادن به بچه ها کار خیلی سختیه...خدا برات حفظش کنه

ممنون.رفتم توشوک اصلا نمیتونم حتی گریه کنم .چشمترسیدبدجور

تا پسرم 2 سالش بشه چندین بار پیش اومده برام تقصیر همسایتون نیست منم با قطره چکان میدادم میخورد گاهی شیر خودمو میخورد میپریدش

اگر هدفت ماه باشد، حتی اگر به آن نرسی؛ جایگاهت در میان ستارگان خواهد بود.... 
برای منم بار ها اتفاق افتاده پشت بندش فقطططط اشک ریختم .من بچم گشنه که زیاد میشه هول میشه و بلا استث ...

برا منم خیلی پیش اومده ولی نه اینجوری دیپه این بار کلا نفسش رفت اصلا اون میزد به پشتش منم دهنش باز کردم با دستم.کلا دهنشو قفل کرده بود.اصلا تو شوکم هنوز.الان گذاشتم خوابیده میترسم بخوابم .خیلی بد بود خیلی

ممنون.رفتم توشوک اصلا نمیتونم حتی گریه کنم .چشمترسیدبدجور

خودتو اروم کن بچت حس میکنه حال بدتو خودت بهش شیر میدی؟

اگه بهش شیر میدی سعی کن اروم بشی و فقط خداروشکر کن که سالمه این استرس و حال بد روی شیرت تاثیر میذاره

تا پسرم 2 سالش بشه چندین بار پیش اومده برام تقصیر همسایتون نیست منم با قطره چکان میدادم میخورد گاهی ...

نمیگم تقصیر اونه.اون بدبخت بیشتر از من ترسید میگه بچه خودم بود اینقد نمیترسیدم..