2777
2789
عنوان

خانوما بگین چه دکتری باید برم

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 23 پست
نه عزیزم گریه‌نکن‌ زیاد سر دردم میگیری..همسرت مگه نیست ؟باهاش حرف بزن و از حست بگو‌..دو تا سه قاشق غ ...

منم لامصب بد موقع اینطوری میشم شب موقع خواب و صبح زود که شوهرم میره سرکار شب که چون خسته است میخوابه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم گریه‌نکن‌ زیاد سر دردم میگیری..همسرت مگه نیست ؟باهاش حرف بزن و از حست بگو‌..دو تا سه قاشق غ ...

بیشتر هم از اینه که من خیلی حرص میخورم همش هم تقصیر خانواده شوهرمه

منم لامصب بد موقع اینطوری میشم شب موقع خواب و صبح زود که شوهرم میره سرکار شب که چون خسته است میخوابه

عیبی نداره..اهنگی بزار اگه اهل دعا خوندنی ی دعایی چیزی بزار...دمکرده گیاهان ارامش بخش بخور ..سنت کمه بخاطر همین حساس تری..میبینی خیلی قاطی میشه اعصابت تو متکا سرتو بکن و داد بزن تا خالی بشی..کلا زیاد سعی کن توجه نکنی بهش چون افسردگی از همین چیزا شروع میشه..تنها هم نمون

آخه سنم کمه ۱۷ سالمه نمیخوام از الان قرص اعصاب مصرف کنم

نزدیک پریودت نیست.

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
باکارشون و نیش زدناشون حرص میدن 

اینکه برای همه هست..من پنج ساله ازدواج کردم و ی بچه هم دارم بازم تنش هست..همین دیشب سر بچه کلی بهم ریخت اعصابمو..ولی خب باید بیخیال باشی ...بخدا من الان میفهمم ک چ روزا و لحظه هایی رو از دست دادمو نابود کردم..عصبی شدم و زود رنج و همش بخاطر حساس شدن و گریه و اینچیزاست...بخدا گاهی میخام بچه امو بزنم با اینکه پنجپماهشه...انقد از قبل عصبی شدم..نکن با خودت...ول کن بزار هرچی میگن بگن...شوهرت طرف اونرو میگیره؟

اینکه برای همه هست..من پنج ساله ازدواج کردم و ی بچه هم دارم بازم تنش هست..همین دیشب سر بچه کلی بهم ر ...

شوهرم تازگی ها میبینه من مریض میشم هرچی من میگم از خانوادش میگم بیچاره هیچی نمیگه اصلا هرچی میگم میگه چشم