2777
2789
عنوان

یه جواب خوب یادم بدین بگم 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 19 پست
بگو من دخترم رو میبرم پیش بهترین متخصص اطفال و به حرف شخص دیگه ای غیر از ایشون رو هم گوش نمیدم ایش ...

آفرینایده خوبی بود

قبلا توی بارداری خیلی ورم کردم

یه روز ب شوهرم گفتم برو برام آب بیار

گفتن وااااای چاق میشی برات بده خودت برو

گفتم افزایش وزنم نرماله

ماه ۵ هستم ، ۵ کیلو اضافه کردم

گفتن زیاده پنج کیلو

گفتم این رو فقط متخصص می‌تونه نظر بده چون سواد این موضوع رو داره و از نظر ایشون اوکی هستم

آفرین یادم نبود

جواب قشنگ و دندون شکنیه

بچه های منم چهارده ماهه راه رفتن خب که چی .خواهرزاده هام برادر زاده هام هم همینطور.ولی زود زبون باز ...

ممنون ک معرفی کردی

این هم جواب خوبیه توی آستین دارم

ب مادرشوهرش میگم 😁😁😁😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آفرینایده خوبی بود قبلا توی بارداری خیلی ورم کردم یه روز ب شوهرم گفتم برو برام آب بیار گفتن واااا ...

قربونت.

تو این دوره همه از دم علامه ی دهر شدن. 

البته میدونم اکثرا از روی دلسوزیه

ولی خوب ما مادر این فسقلی ها هستیم 😊💪

من یه اخلاقی دارم، یا یه کاری رو شروع نمیکنم یا اگه شروع کنم تموم نمیکنم!!😶😊
بچه های منم چهارده ماهه راه رفتن خب که چی .خواهرزاده هام برادر زاده هام هم همینطور.ولی زود زبون باز ...

دختر من از خیلی لحاظها عالیه

عینک عیب جویی رو برداریم همه چی درست میشه

قربونت. تو این دوره همه از دم علامه ی دهر شدن.  البته میدونم اکثرا از روی دلسوزیه ولی خوب ما ...

هر چیزی حدی داره

و ما اول از همه باید سعی کنیم قوی باشیم و نقطه ضعف دست کسی ندیم