2777
2789
عنوان

حس میکنم کرونا گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 19 پست
استرس همه ی علایم رو تشدید میکنه سعی کن آروم باشی اگه دیدی علایمت بدتر شد زنگ بزن ۴۰۳۰راهنماییت کنن

این شماره که همش پیامهای از قبل ضبط شده رو میگه. 

مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود
ولی اگه خیلی وضعت غیرعادی شد حتما دکتر برو 

به نظرم گرفتم ولی شدید نه. نگران مادرم هستم تو یه ساختمونیم و اجبارا باهاش در ارتباطم میترسم عامل خطر شده باشم براش

مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم گرفتم ولی شدید نه. نگران مادرم هستم تو یه ساختمونیم و اجبارا باهاش در ارتباطم میترسم عامل خط ...

قطع رابطع بکن باهاش و هرروز لیموی تازه با عسل بخور،بخور اب گرم هم بکن فقط و استراحت کافی